Jouw studentenbaan: Parttime bijbaan in Den Bosch

Ben jij student in Den Bosch en zoek je een parttime bijbaan in Den Bosch? Of woon je in één van de omliggende dorpen zoals Bokhoven, Deuteren, Engelen, Meerwijk of Rosmalen? Uitzendbureau Working RebelZ heeft jouw ideale studentenbaan! Een parttime bijbaan in Den Bosch is daarmee binnen handbereik. Benieuwd welke studenten vacatures jij kan invullen?

Jouw studentenbaan met toekomstperspectief

Een studenten bijbaan vinden via Working RebelZ is gemakkelijk en snel. Groot voordeel is dat uitzendbureau Working RebelZ relevant studentenwerk aanbiedt dat aansluit op je studie. Studeer je bijvoorbeeld communicatie? Solliciteer dan op de studenten bijbaan van parttime social media manager. Working RebelZ heeft ook jouw parttime bijbaan in Den Bosch die toekomst interessant is. Groot voordeel van jouw nieuwe studentenbaan is dat je ook goed geld verdiend! Je hoeft nu niet meer afhankelijk te zijn van je ouders, DUO of je stufi. Jouw salaris betaald vanaf nu de rekeningen. Bekijk welke parttime bijbaan in Den Bosch jij kan invullen.

Jouw parttime bijbaan in Den Bosch

Wil jij als horecamedewerker aan de slag in de Brabanthallen in Den Bosch? Een studentenbaan in de horeca heeft meer voordelen dan jij misschien denkt! Je leert hard werken en ontwikkelt je sociale en multitask skills. Deze studentenbaan staat trouwens ook interessant voor je op CV. Zoek direct jouw parttime bijbaan in Breda als horecamedewerker door de actuele studenten vacatures te bekijken.

Heb jij liever een studentenbaan die 9-5 werktijden heeft? Uitzendbureau Working RebelZ heeft ook een parttime bijbaan in Breda op kantoor.

Zoek nu jouw parttime bijbaan in Den Bosch

Schrijf jezelf nu gratis in als werkzoekende bij uitzendbureau Working RebelZ en starten met zoeken. Wil je solliciteren op de studenten vacatures? Na je het inschrijven kan je met 1 druk op de knop solliciteren. Om direct alle actuele studenten vacatures te bekijken en te solliciteren klik hier.

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00