Zo vind jij jouw ideale studentenbaan

Een studentenbaan zoeken vermoeiend? Wij gaan je helpen! Vacaturewebsite Working RebelZ heeft namelijk jouw ideale studentenbaan. Dus ben je op zoek naar een studenten bijbaan waarmee je geld verdient maar ook nog timmert aan de weg? Surf dan niet verder want wij zitten daarin.

Specificeer je ideale studentenbaan

Stap 1: weet wat voor studentenbaan je zoekt. Als kind wilde je brandweerman (of vrouw) worden. Later werd dat toch filmster, maar ook dat is lang geleden. Toen je koos voor de commerciële opleiding die je nog steeds doet, zag je de kansen op de rode loper toch echter wel wat kleiner worden. Geen paniek aan de horizon! Wij hebben namelijk een studenten bijbaan in jouw straatje waardoor je 1-0 voor staat als je straks bent afgestudeerd. En van het geld wat je verdient met onze studentenbaan kun je best een keer naar een première! Toch nog die rode loper.

Working RebelZ denkt met je mee

Stap 2: Onze recruiters begeleiden jou in de zoektocht naar je studentenbaan. Door je gratis in te schrijven kan je hier direct gebruik van maken! Wij zijn namelijk van mening dat je carrière niet begint bij het behalen van je diploma. Je beschikt veel eerder al over kwaliteiten die jou interessant maken op de arbeidsmarkt. Werkgevers kunnen al tijdens jouw studie gebruik maken van jouw talenten en jij kunt werken aan je cv. Win win! Oja, en Working RebelZ doet wat het moet doen: werkgevers koppelen aan werknemers. Doen we dat goed dan worden wij blij. Triple win dus!

Ervaar waar jouw talenten liggen

Een bijbaan die jou je eigen talenten leert kennen klinkt ideaal toch? De wereld van de banen is namelijk intens groot. Je hebt dan wel een studie gekozen, maar je twijfelt misschien nog over wat je dan echt wilt worden later.

Solliciteer voor de ideale bijbaan

Dus zit jij nu met je commerciële neus in de commerciële boeken? Word het tijd om te zien hoe die commerciële neus het in de praktijk doet? Bekijk de studentenbaan vacatures van Working Rebelz en solliciteer voor een parttime bijbaan die goed te combineren is met je studie. Kat in het commerciële bakkie! Go, go go! Staat jouw studentenbaan er niet tussen? Schrijf je gratis in als werkzoekende bij Working RebelZ. Dan gaan onze recruiters voor jou aan de slag!

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00