035 303 8230 info@workingrebelz.nl
Home » Werknemers » Studentenwerk: parttime bijbaan in Nijmegen

Studentenwerk: parttime bijbaan in Nijmegen

14-12-2017 | Bijbaan, Werknemers

Zoek jij een parttime bijbaan in Nijmegen? Uitzendbureau Working RebelZ heeft jouw studentenbaan! Onze studentenvacatures bevat ook jouw parttime bijbaan in Nijmegen. Bekijk direct onze studentenvacatures of lees door wat de voordelen zijn van een studenten bijbaan via Working Rebelz vinden.

Jouw studentenbaan voordelen

Studentenwerk vinden via Working RebelZ biedt jou veel voordelen! Wij geloven er namelijk in dat de werkervaring tijdens je studie veel kan betekenen voor de toekomst. Working rebelz biedt jou dan ook toffe studenten vacatures aan waar jij relevante werkervaring op doet. Daarnaast bieden wij jou online trainingen aan waardoor jij jouw skills nog kan doorontwikkelen. Na je studie heb jij daardoor een stap voor op alle andere sollicitanten. Jouw studentenbaan was namelijk al gericht op de toekomst! De studenten jobs van Working rebelz bieden jou trouwens ook een mooi salaris en flexibiliteit. Hierdoor kan jij werken wanneer dit jou uitkomt.

Jouw parttime bijbaan in Nijmegen

Benieuwd wat voor toekomstgerichte studenten jobs het dan zijn? Working RebelZ beschrijft drie mogelijke studenten jobs voor jou.

Privé chauffeur

Heb jij jouw rijbewijs en ben je king of the road? Dan is het zeker interessant om de studentenbaan als (privé) chauffeur te overwegen. Deze parttime bijbaan in Nijmegen zoekt een verantwoordelijke student die ervaring op de weg heeft. Tijdens deze studentenbaan ontwikkel jij jouw professionaliteit en stiptheid door.

Receptioniste

Werk jij liever van 9 tot 5 op een kantoor? Tijdens de parttime bijbaan in Nijmegen als receptioniste ben jij het gezicht van het bedrijf. Je zet jouw klantvriendelijkheid en servicegerichtheid in voor een optimale klantbeleving. Jouw studentenbaan zorgt ook direct voor het vergroten van je netwerk. Iets wat zeker voordelig is voor de toekomst! Is dit jouw parttime bijbaan in Nijmegen of kijk je nog even verder?

Promotiemedewerker

Deze parttime bijbaan in Nijmegen is een super sociale studentenbaan. Tijdens jouw werkdag representeer je grote A-merken en enthousiasmeer je hun doelgroep om deel te nemen aan een bepaalde actie. Deze studentenbaan draait niet alleen maar om flyeren, maar ook om hostesswerk, demonstraties geven en samples uitdelen.

Zoek direct jouw parttime bijbaan in Nijmegen

Schrijf je nu gratis in bij uitzendbureau Working RebelZ en solliciteer direct op de actuele studenten vacatures.

Recente vacatures

Sales Medewerker Buitendienst

Emmeloord
 VodafoneZiggo
Fulltime
2.000,- a 2.200,- ;

Ben jij een ster op het gebied van Sales en weet jij hoe je de ondernemer kan overtuigen? Dan hebben wij dé gevonden voor jou! Wij gaan je alles vertellen hoe je aan de slag kunt gaan voor VodafoneZiggo.

Bekijk vacature

Field Sales

Nunspeet
 VodafoneZiggo
Fulltime
2.000,- a 2.200,- ;

Voor VodafoneZiggo zijn wij opzoek naar Field Sales specialisten. Weet jij als geen ander hoe je een succesvol verkoopgesprek moet voeren? En herken jij jezelf in eigenschappen als overtuigend, doortastend en enthousiast?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk vacature

Verkoper Deur tot Deur

Ermelo
 VodafoneZiggo
Fulltime
2.000,- a 2.200,-

Weet jij als geen ander hoe je een goed verkoopgesprek voert? Raak jij gemotiveerd van het werken met targets en ben jij de beste in verkopen? Mooi, dan zoeken wij jou!

Bekijk vacature

Accountmanager Telecom

Baarn
 VodafoneZiggo
Fulltime
2.000,- a 2.200,-

VodafoneZiggo is op zoek naar een Accountmanager in de buitendienst. Ben jij graag in de buitenlucht, weet je van aanpakken en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel?

Dan heeft VodafoneZiggo een toffe uitdaging voor jou!

Bekijk vacature

B2B Sales Medewerker

Kampen
 VodafoneZiggo
Fulltime
2.000,- tot 2.200,-;

He, jij daar! Met je enorme enthousiasme, commerciële instelling en gezonde dosis overtuigingskracht. Wij zijn op zoek naar jou. Lees snel verder wat we te bieden hebben.

Bekijk vacature

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00