Studentenwerk: parttime bijbaan in Nijmegen

Zoek jij een parttime bijbaan in Nijmegen? Uitzendbureau Working RebelZ heeft jouw studentenbaan! Onze studentenvacatures bevat ook jouw parttime bijbaan in Nijmegen. Bekijk direct onze studentenvacatures of lees door wat de voordelen zijn van een studenten bijbaan via Working Rebelz vinden.

Jouw studentenbaan voordelen

Studentenwerk vinden via Working RebelZ biedt jou veel voordelen! Wij geloven er namelijk in dat de werkervaring tijdens je studie veel kan betekenen voor de toekomst. Working rebelz biedt jou dan ook toffe studenten vacatures aan waar jij relevante werkervaring op doet. Daarnaast bieden wij jou online trainingen aan waardoor jij jouw skills nog kan doorontwikkelen. Na je studie heb jij daardoor een stap voor op alle andere sollicitanten. Jouw studentenbaan was namelijk al gericht op de toekomst! De studenten jobs van Working rebelz bieden jou trouwens ook een mooi salaris en flexibiliteit. Hierdoor kan jij werken wanneer dit jou uitkomt.

Jouw parttime bijbaan in Nijmegen

Benieuwd wat voor toekomstgerichte studenten jobs het dan zijn? Working RebelZ beschrijft drie mogelijke studenten jobs voor jou.

Privé chauffeur

Heb jij jouw rijbewijs en ben je king of the road? Dan is het zeker interessant om de studentenbaan als (privé) chauffeur te overwegen. Deze parttime bijbaan in Nijmegen zoekt een verantwoordelijke student die ervaring op de weg heeft. Tijdens deze studentenbaan ontwikkel jij jouw professionaliteit en stiptheid door.

Receptioniste

Werk jij liever van 9 tot 5 op een kantoor? Tijdens de parttime bijbaan in Nijmegen als receptioniste ben jij het gezicht van het bedrijf. Je zet jouw klantvriendelijkheid en servicegerichtheid in voor een optimale klantbeleving. Jouw studentenbaan zorgt ook direct voor het vergroten van je netwerk. Iets wat zeker voordelig is voor de toekomst! Is dit jouw parttime bijbaan in Nijmegen of kijk je nog even verder?

Promotiemedewerker

Deze parttime bijbaan in Nijmegen is een super sociale studentenbaan. Tijdens jouw werkdag representeer je grote A-merken en enthousiasmeer je hun doelgroep om deel te nemen aan een bepaalde actie. Deze studentenbaan draait niet alleen maar om flyeren, maar ook om hostesswerk, demonstraties geven en samples uitdelen.

Zoek direct jouw parttime bijbaan in Nijmegen

Schrijf je nu gratis in bij uitzendbureau Working RebelZ en solliciteer direct op de actuele studenten vacatures.

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00