Voordelen van een parttime bijbaan in Groningen

Wonen en studeren in het mooie Groningen gaat jou nog meer opleveren dan je al dacht! Kon je al genieten van het levendige stadscentrum, nu kan jij ook jouw ideale bijbaan in Groningen vinden. Wij zijn uitzendbureau Working RebelZ en wij hebben volop studenten jobs. Ons aanbod van studentenvacatures heeft ook voor jou een parttime bijbaan in Groningen. (en vooruit, ook in andere steden)

Working RebelZ vindt jouw parttime bijbaan in Groningen

Wij beschikken over vele vacatures voor jouw ideale parttime bijbaan in Groningen. We matchen jou namelijk met een werkgever die bij jou past. Waarom? Omdat wij vinden dat een werkgever in Groningen, de beste werknemer verdient. Waarom nog meer? Omdat wij vinden dat een werkzoekende van (jij) de beste werkgever verdient. Match made in….Heav….uhm Groningen!

Voordelen van een parttime bijbaan in Groningen

Te veel om op te noemen. Waar zullen we eens beginnen. Bij het salaris? Wij vinden dat gekwalificeerde werkzoekenden een goed salaris verdienen. Wij zorgen er ook voor dat de jouw kwaliteiten nog meer worden uitgebreid door het aanbieden van online en offline trainingen. Hier kan je gratis aan deelnemen als je ingeschreven staat bij Working RebelZ. De skills die jij hierdoor meekrijgt kun je direct inzetten bij jouw nieuwe studentenbaan, maar neem je natuurlijk ook mee op de rest van jouw carrière pad. Het mooie van kennis en ervaring, is dat niemand dat meer van je af kan pakken. Klinkt het al goed?

Was dat alles?

Zeker niet. Wij zouden namelijk niet willen dat een werkzoekende voor een parttime bijbaan in Groningen door de Groningse bomen het Groningse bos niet meer ziet. Daarom hebben we het ook nog eens heel simpel gehouden om je in te schrijven bij Working RebelZ. Waar wacht je nog op? Alvast gefeliciteerd met je super leuke parttime bijbaan in Groningen!

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00