Working RebelZ heeft een nieuwe website

De leukste vacaturewebsite van Nederland heeft een nieuwe website! Jouw toekomst begint hier! Bij die perfecte vacature voor een bijbaan of startersfunctie. En met de nieuwe website wordt de weg naar deze match nog makkelijker gemaakt. Sneller, eenvoudiger en overzichtelijker. Zo hou je pas echt tijd over. Tijd om je nog beter voor te bereiden op je eerste werkdag bijvoorbeeld! In deze blog lees je alles over de nieuwe website. Surf on!

Sneller en overzichtelijker

First things first: de website is een stuk sneller. Zo vind jij sneller die ideale studenten-bijbaan, scrol je sneller naar de juiste vacature en start je uiteindelijk sneller met je nieuwe job.

Vacatures per bedrijf gebundeld

Weet jij al een beetje in welke hoek je het zoekt? Misschien zelfs al welke bedrijven je interessant vindt? Dat komt goed uit! Working RebelZ heeft de meeste vacatures per bedrijf gebundeld voor je. Heb je altijd al een keer bij VodafoneZiggo willen werken? Check alle vacatures hier! Heb jij affiniteit met de automotive branche? Stern Groep ook. Kijk hier voor alle vacatures van Stern. Weet jij precies hoe je een merk in de spotlights moet zetten? Activatiebureau Dutch Moving Media kan activeren als de beste. Misschien binnenkort met jou in het veld? Kijk snel voor alle vacatures en reageer meteen.

Navigeren naar persoonlijke pagina

Ben jij een vaste bezoeker van Working RebelZ? Dan wil jij natuurlijk weten welke vacatures je in het verleden bezocht hebt. Zo pak je jouw ambitieuze carrière draad meteen weer op, wel zo makkelijk.

Mobiel vriendelijk

Omdat de studenten en starters van tegenwoordig natuurlijk geen stap zetten zonder hun mobiel, (behalve dan als zij aan het werk zijn natuurlijk….) hebben wij de website volledig mobiel vriendelijk gemaakt. Zit jij in de trein en wil jij snel even kijken of er nog nieuwe vacatures op de website staan? Geen probleem. Moet je wachten bij de tandarts en wil je even checken of die ene ideale vacature nog vrij is? No problemo. Wil je onze prachtige nieuwe website op een terras aan een vriend of vriendin laten zien die een baan zoekt? (ja graag!) Zo gepiept.

Tips & tricks met video’s

Als een foto al meer zegt dan 1000 woorden, wat moet je dan wel niet van een filmpje opsteken? Precies! Daarom vind je op de vernieuwde website van Working RebelZ tips & tricks in de vorm van video’s. In deze korte informatieve filmpjes hoor jij precies hoe jij je het beste presenteert in een sollicitatiegesprek en hoe je jouw cv op laat vallen. You want more? Hou de website in de gaten!

Moderne look

Jij wil een baan maar het oog wil ook wat? Het oog krijgt ook wat! We hebben de look van de website nog meer verbeterd zodat jij in een passende en mooie virtuele omgeving opzoek kunt naar jouw droombaan.
Jouw toekomst begint hier en nu.

Jouw toekomst begint nog steeds bij ons. Maar dan op een mooiere website. Wat wil je nog meer? Een droombaan? Check de vernieuwde Working RebelZ!

Good job!

De website is veranderd zodat jij nog beter opzoek kunt naar jouw droombaan

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00