RECRUITMENT PARTNERSHIP
Bij Working RebelZ

Working RebelZ is gespecialiseerd in de zoektocht naar gekwalificeerd personeel. Wij weten dat het werven en selecteren van nieuwe medewerkers een moeilijk en tijdrovend traject kan zijn. Hier heb je wellicht momenteel niet de mensen en middelen voor, waardoor je onze versterking goed kan gebruiken!

Fullservice Recruitment Partnership bij Working RebelZ betekent dat jij als werkgever geheel of gedeeltelijk het recruitment proces aan Working RebelZ uitbesteed. Helemaal toegespitst op jouw vraag en doelstelling gaat een vaste recruiter voor jou aan de slag. De werkwijze en processen worden gezamenlijk ingericht om de beste resultaten te behalen. Door de Fix Fee per maand heeft het aantal vacatures en daadwerkelijke matches geen invloed op de prijs.


Het opzetten van een persoonlijk en toegespitst werving- en selectietraject.

Door onze ervaring begrijpen we de branche waarin je werkzaam bent, maar jouw organisatie leren we graag beter kennen. Alleen zo kunnen wij de beste match voor jouw bedrijf maken.


Working RebelZ draagt zorg voor de (online) zichtbaarheid van de opdrachtgever. 

Door ons platform en netwerk creëren wij direct een groot bereik.

Het sollicitatie/recruitment proces wordt gezamenlijk ingericht o.b.v. wensen, vereisten en adviezen om gekwalificeerde kandidaten te kunnen aandragen bij de opdrachtgever.


De recruiter(s) van Working RebelZ verzamelen de reacties op de vacatures en benaderen potentiële kandidaten actief om op te nemen in het sollicitatieproces.

De opdrachtgever ontvangt maandelijks een rapportage van Working RebelZ over de status van de openstaande posities en lopende gesprekken.

Uiteraard is de gehele samenwerking gebaseerd op een helpende hand om zowel de opdrachtgever als gekwalificeerde kandidaten met een mooie stap en groei te ondersteunen. En dit alles voor een fix fee per maand.

Meer info? Wij nemen contact met je op!

Meer lezen over ons Uitzenden en Detacheren?

Working RebelZ ondersteunt in de zoektocht en neemt de werkgeverslasten uit handen!

✔️ Persoonlijk recruitment proces met hoge kwaliteitseisen 

✔️ Enkel gekwalificeerde & gemotiveerde kandidaten

✔️ De werkgeverslasten worden volledig door ons overgenomen!

Of meer weten over ons werving en Selectieproces?

Working RebelZ helpt de werkgever in de zoektocht naar gekwalificeerd personeel!

✔️ Persoonlijk recruitment proces met hoge kwaliteitseisen 

✔️ Enkel gekwalificeerde & gemotiveerde kandidaten

✔️ Als werkgever bied je een rechtstreeks dienstverband aan!