Over Ons!

Wij zijn reuze benieuwd naar jou, maar eerst even voorstellen…

Working RebelZ is een recruitment bureau in Hilversum met grenzeloze ambities. Onze specialiteit: het vinden van gekwalificeerd personeel in de retail. Geen vraag te lastig en geen uitdaging te groot. Aangenaam kennis te maken! Wij zetten graag onze tanden in een persoonlijk werving- en selectietraject voor verschillende retailers en kunnen daarbij ook de werkgeverslasten uit handen nemen. Graag zelfs!

Met een zwak voor retail, sport en fashion, een flinke dosis mensenkennis en een kloppend hart voor dit vak gaan wij aan de slag. Zo hebben we al vele carrièrepaden gebaand en zo zullen er nog vele volgen.

ONS DNA

Ons DNA in een notendop: persoonlijk, betrokken en een tikkie rebels.

Bij ons is de sollicitant net zo koning als de klant en daar kopen we allemaal iets voor. De klant een werknemer om over naar huis te schrijven, de sollicitant een droombaan en wij een geslaagde missie.

Win-win-win. Yes!


Persoonlijk

Persoonlijk omdat wij onze sollicitanten en werknemers écht willen leren kennen. Omdat een werknemer niks koopt voor een vacature met loze beloftes, en een werkgever niks heeft aan opgedreunde clichés in een sollicitatiegesprek. 

Alleen door precies te weten wat voor vlees we in onze rebelse kuip hebben, kunnen wij écht verbinden.

Betrokken

Betrokken omdat wij geen afscheid nemen op het moment dat we een match hebben gemaakt. 

Sterker nog, dat is waar het avontuur begint en wij gaan graag mee op avontuur. 

Een succesverhaal van een blije rebel, een beoordeling van een klant: we smullen ervan.

Rebels

Rebels (tikkie) omdat een carrière pad bij ons niet kaarsrecht hoeft te lopen en ambitie belangrijker is dan de juiste ervaring. 

Doe ons maar die hobbeltjes op dat pad en van die mensen met een goed verhaal en één of twee vleugjes humor. 

Daar kunnen wij wat mee!

ONS TEAM

Als ‘Rebels’ je tweede naam is en als je houdt van koningen, hobbeltjes op de weg en mensen met een goed verhaal dan moeten de mensen op kantoor ook van goeden huize komen. Hoe staan zij hun mannetje en wanneer laten zij hun tanden zien?

Pierluigi Jorritsma | Marketing & Co-owner

Pierluigi staat zijn mannetje door elke dag fit, fris en fruitig te beginnen. Zijn recept: op tijd naar bed, vroeg op en gezond eten. Tipje van zijn culinaire sluier: pasta met broccoli en broccolipesto (Pierluigi is half Italiaans en half Nederlands, dan krijg je dat). Zijn tanden laat hij zien als hij zit te smullen van Italiaans eten én als hij door onoplettendheid van anderen voor zakelijke verrassingen komt te staan.  
Jara Balkestein |  Recruiter & Co-Owner 

Jara staat haar mannetje door precies te zeggen waar het op staat. Geen gebakken lucht, geen half werk. Recht voor zijn raap, dat is Jara en daar plukken onze koningen hun vruchten van. Jara is niet bang om haar mooie witte tanden te laten zien. Wanneer ze dit doet? Als mensen wel die gebakken lucht verkopen, kansen niet benutten of een negatieve instelling hebben. Het glas mag alleen in de kroeg halfleeg zijn. 
ONZE START

We gaan terug naar het jaar 2018. Oprichters Jara Balkestein en Pierluigi Jorritsma werkten samen in de activatiebranche. Aan opdrachten geen gebrek, aan goed personeel wel. Personeel laat zich niet voor elk karretje spannen en een werkgever gaat niet over één nacht ijs bij de zoektocht naar een geschikte kandidaat. Dat moest toch beter kunnen?

Working RebelZ werd opgericht vanuit twee ambities: het begeleiden van mensen op hun carrière pad, en het vinden van gedroomde kandidaten voor de werkgever.


Op de teller:

Vele succesverhalen om over naar huis te schrijven; blije werknemers, tevreden werkgevers; Ambities die een boost kregen; Bedrijven die opbloeiden van een frisse blik.

Als wij ons werk goed doen, dan maken we twee partijen tegelijkertijd blij. Hoe mooi is dat?

Dat kon dus inderdaad beter. Wij zijn trots!


ONZE MANIER VAN WERKEN 

 

Onze zoektocht begint bij de wensen van de werkzoekende en de werkgever. Om die wensen te leren kennen en te begrijpen gaan wij graag direct persoonlijk in gesprek. Wij vragen je het hemd van het lijf en proberen de vinger te leggen op wensen, behoeften, mitsen en maren.


Aan de slag voor de werknemer betekent:

✔️  We starten met een persoonlijk gesprek om jouw wensen, kansen en kwaliteiten in kaart te brengen;

✔️ We selecteren mogelijke vacatures en jobs voor jou;

✔️ Gezamenlijk maken we een sterk profiel, waar jouw vaardigheden en competenties in uitblinken. Aanpassen naar: Al mooie ervaringen? Die voegen we natuurlijk graag toe! Nog niet zo veel ervaring? Dan zetten we extra kracht bij met een skills rapport!

✔️ Doormiddel van jouw profiel zorgen wij voor een vervolggesprek bij een potentiële nieuwe opdrachtgever.

✔️ In dit sollicitatieproces begeleiden wij jou en bereiden wij je voor op het pad dat je kan verwachten;

✔️ Mooi aanbod ontvangen? Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Je maakt niet alleen een nieuwe stap, Working RebelZ zorgt er ook voor dat jij goed voor de dag komt op je eerste werkdag en dat je in je vrije tijd fit blijft!

Aan de slag voor de werkgever betekent:

✔️ Het opzetten van een persoonlijk en toegespitst werving- en selectietraject;

✔️  Door onze ervaring begrijpen we de branche waarin je werkzaam bent, maar jouw organisatie leren we graag beter kennen. Alleen zo kunnen wij de beste match voor jouw bedrijf maken.

✔️ Wij kennen onze kandidaten persoonlijk en stellen hun eerst aan je voor middels een Working RebelZ profiel.

✔️ Hun talent, ambities, motivatie en competenties brengen wij voor jou in kaart. Zo spreek je als werkgever altijd met gekwalificeerde kandidaten.

✔️ Onze dienstverlening is gebaseerd op ‘no cure, no pay’. Wanneer het laatste gesprek heeft plaatsgevonden bepaal jij zelf het aanbod.

✔️ Natuurlijk begeleid Working RebelZ dit gehele traject en bestaat er de keuze om de kandidaat een rechtstreeks dienstverband aan te bieden of wij nemen de werkgeverslasten voor je uit handen.