Werken bij LEDimpact?

Highlights van LEDimpact

Zichtbaarheid bij 96% van de passanten;

Content is 24/7 op afstand aan te passen;

LED schermen hebben de hoogst mogelijke beeldresolutie;

LEDimpact neemt volledige traject van productie uit handen;

Vacatures van LEDimpact

Accountmanager

Hilversum
 LEDimpact
Parttime, Freelance, Fulltime
Vergoeding per sale

Wij zoeken sales talent voor een jong en dynamisch bedrijf in hartje Hilversum. Zit het verkopen in jouw bloed en stroomt de sales ambitie door jouw aderen? Dan zijn we benieuwd naar je.

Lees snel verder voor de details! Tipje van de sluier: de hoogte van je salaris heb je zelf in de hand.

Sales Medewerker LEDimpact

Hilversum
 LEDimpact
Freelance
Provisie

De medewerker sales is zeker niet op z’n mondje gevallen, houdt van verkopen én heeft ervaring in de mediasector. Herken jij jezelf hierin? Dan zit je hier goed, want we zoeken jou!

Telefonisch verkoper

Hilversum
 LEDimpact
Freelance
Bonus Systeem

LEDimpact is opzoek naar een Telefonisch verkoper! Ben jij enthousiast, energiek en commercieel ingesteld? Kun jij ook nog lullen als Brugman? Lees dan snel verder voor de details!

Je doelgroep opzoeken op een specifieke locatie, op een specifiek moment met een doelgerichte boodschap. Met een LED scherm van LEDimpact combineer je deze pijlers waardoor de kracht van jouw boodschap versterkt wordt. De LED schermen van LEDimpact hebben een elegante voet en een LED oppervlak van maar liefst 8m2. De content op het scherm kan op afstand worden aangepast op elk moment van de dag. Zo kun je met één LED scherm jouw doelgroep op verschillende manieren aanspreken!

 Het scouten van geschikte A-locaties, het aanvragen van vergunningen, het regelen van stroom en het installeren van het LED scherm. Wij regelen het van A-Z!

.

EERSTE PRIJS IN CATEGORIE BUITENRECLAME

LEDimpact is in 2018 door lezers van Fonkonline uitgeroepen tot beste tijdelijke reclame in de categorie buitenreclame.

WERKEN BIJ LEDimpact

LEDimpact is een jong en dynamisch bedrijf waar veel ruimte is voor jouw visie. Door de vliegende start die LEDimpact heeft gehad, bruist het er van de energie. De energie om nog meer merken aan ons te binden, nog meer LED schermen te plaatsen op high traffic locaties en nog meer te groeien als bedrijf. Doe jij mee?

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00