Werken bij LEDimpact?

Highlights LEDimpact

Zichtbaarheid bij 96% van de passanten;

Content is 24/7 op afstand aan te passen;

LED schermen hebben de hoogst mogelijke beeldresolutie;

LEDimpact neemt volledige traject van productie uit handen;

Over LEDimpact

Je doelgroep opzoeken op een specifieke locatie, op een specifiek moment met een doelgerichte boodschap. Met een LED scherm van LEDimpact combineer je deze pijlers waardoor de kracht van jouw boodschap versterkt wordt. De LED schermen van LEDimpact hebben een elegante voet en een LED oppervlak van maar liefst 8m2. De content op het scherm kan op afstand worden aangepast op elk moment van de dag. Zo kun je met één LED scherm jouw doelgroep op verschillende manieren aanspreken!

Het scouten van geschikte A-locaties, het aanvragen van vergunningen, het regelen van stroom en het installeren van het LED scherm. Wij regelen het van A-Z!

Eerste prijs in categorie buitenreclame

LEDimpact is in 2018 door lezers van Fonkonline uitgeroepen tot beste tijdelijke reclame in de categorie buitenreclame.

Werken bij LEDimpact

LEDimpact is een jong en dynamisch bedrijf waar veel ruimte is voor jouw visie. Door de vliegende start die LEDimpact heeft gehad, bruist het er van de energie. De energie om nog meer merken aan ons te binden, nog meer LED schermen te plaatsen op high traffic locaties en nog meer te groeien als bedrijf. Doe jij mee?

Vacatures van LEDimpact

Field Manager

Hilversum
 LEDimpact
Parttime, Fulltime
2.350,- tot 2.850,-

Research, klantcontact en structuur zijn woorden waar jij gelijk warm van wordt.  Als Field Manager kan jij een belangrijke schakel worden waardoor wij onze LED-schermen op de beste en meest opvallende locaties in het land kunnen plaatsen. Lees snel verder, want misschien is LEDimpact wel dé locatie voor je! Salarisindicatie: € 2.350,- tot € 2.850,- op basis van een 32-urige werkweek

NIEUW

Locatiemanager

Hilversum
 LEDimpact
Parttime, Fulltime
2.350,- tot 2.850,-

Als jij dagelijks weinig sociaal contact hebt, voelt het een beetje alsof je dag niet compleet is. Goed nieuws, want als locatiemanager bij LEDimpact kunnen we je garanderen dat je hier niet te kort aan gaat komen. 😀 Lees snel verder, want misschien is deze job een schot in de roos voor je (en voor ons dus ook!) Salarisindicatie: € 2.350,- tot € 2.850,- op basis van een 32-urige werkweek

Projectmanager Grafisch Vormgeving

Hilversum
 LEDimpact
Fulltime
2.500,- a 3.500,- p/m

In het gezellige Hilversum, wordt er gezocht naar een grafisch projectmanager. Ben jij nou creatief, houd je van uitdaging en vind jij organiseren helemaal het einde? Heb je ook nog eens grafische vormgeving skills? Dan is dit de perfecte baan voor jou!

Grafisch vormgever stage

Hilversum
 LEDimpact
Stage / Afstuderen
150,- tot 300,-

Ben jij proactief, creatief en op zoek naar een stage? LEDimpact zoekt namelijk een stagiair(e) grafisch vormgever. Word jij enthousiast van mooie dingen maken? Lees snel verder!

Grafisch Vormgeving Stage

Hilversum
 LEDimpact
Stage / Afstuderen
150,- tot 300,- p/m

In het gezellige Hilversum, zijn wij op zoek naar een stagiair(e) grafische vormgeving. Ben jij nou creatief, houd je van een uitdaging en wil je alles leren met betrekking tot de creatieve Adobe programma’s? Dan is dit de perfecte stage voor jou!

Projectmanager

Hilversum
 LEDimpact
Fulltime
2.500,- tot 3.500,-

Alles tot in de puntjes regelen en houden van veelzijdig werk. Oh, ben jij dat? Goed nieuws, dan is de kans groot dat je wel oren hebt naar deze vacature. Lees snel verder, want wellicht is de vacature Junior Projectmanager bij LEDimpact helemaal jouw ding en zien wij elkaar snel op onze thuisbasis in Hilversum!

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00