Werken bij Multiwagon ?

Highlights Multiwagon

Werken bij een snelgroeiend bedrijf
Doorgroeimogelijkheden op de loer
Meedenken over ludieke mobiele concepten
Legendarische bar waar er altijd een koud drankje voor je klaarstaat na werk

Over Multiwagon

Onze visie: Voor iedere onderneming een passende oplossing. Van pizza trailer tot cooltrolly en van hamburger foodtruck tot klassiek barista-wagentje. Multiwagon is er voor alle mobiele verkoopoplossingen. Als klant wil je je doelgroep elke dag verrassen, het liefst in de stijl van je merk, het liefst zo mobiel mogelijk. Dat kan dus!

Met een mobiele oplossing van Multiwagon ben je verzekerd van:

  • Een onvergetelijke beleving voor je klant;
  • Een nette en ludieke presentatie van de hapjes, drankjes of ijsjes die je wilt aanbieden;
  • Vergroting van de brand awareness van je merk
  • Persoonlijke interactie met je klanten.

 

Multiwagon denkt mee!

Multiwagon denkt met je mee van A-Z. In ons experience center nemen we de wensen met de klant uitgebreid door en bespreken we de mogelijkheden. Voorbeelden genoeg om in ware grootte te laten zien. Tijdens de productie houden we alle lijntjes kort zodat onze klant precies weet wat de status van de order is en bij de aflevering briefen we uitgebreid over gebruik & transport. Zijn er daarna vragen, groot of klein? Trek gerust aan de bel!

Onderhoudsbeurtje nodig? Wij staan vooraan!

Werken bij Multiwagon

Hoe tof is het om mee te denken over ludieke mobiele concepten waar onze klanten hun klanten mee kunnen verrassen? Van ontwerp tot installatie en van branding tot nazorg: Multiwagon regelt het. Als je bij ons werkt maak je onderdeel uit van dit proces waarmee we de brand awareness van vele klanten vergroten. Best interessant, al zeggen we het zelf.
Bij ons op de werkvloer heerst er een prettige werksfeer waarin we altijd voor elkaar klaarstaan. Tips & tricks worden uitgewisseld maar ook anekdotes van het afgelopen weekend of een slechte (of goede) grap bij de koffieautomaat. We moeten het samen doen en die saamhorigheid hangt in de lucht. Werkt lekker kunnen we je vertellen!
Drankje of hapje na werk? Graag! Bij Multiwagon zitten we nogal in de oplossingen en presentatie voor de lekkerste hapjes en drankjes. Dat maakt hongerig!
Stap je snel in? Gas erop!

Vacatures van Multiwagon

NIEUW

Accountmanager

Holten
 Multiwagon
Fulltime
2800-3800

Heb jij altijd een goed verhaal paraat, een commerciële ambitie én zin in een nieuwe uitdaging waarmee je ook nog interessante bonussen kunt verdienen als je lekker gaat?

Lees dan verder want Multiwagon zoekt een Accountmanager voor Nederland!

TOP JOB

Commercieel Medewerker Binnendienst Duitsland

Holten
 Multiwagon
Fulltime
2.200,- tot 3.200,- per maand

Sprechen Sie neben Niederländisch auch Deutsch? En is klantcontact in beide talen helemaal jou ding? Deze uitdagende functie biedt jou naast een leuke werkplek ook mooie commerciële doorgroeimogelijkheden! Zie jij jezelf als onderdeel worden van het team als Commercieel Medewerker in Holten? Lees snel verder voor je aanbod!

Junior Commercieel Medewerker Binnendienst

Holten
 Multiwagon
Parttime, Fulltime
2.300,- tot 3.000,- per maand;

Is klantcontact en snel schakelen helemaal jouw ding? Goed nieuws! Dan heb jij al de basis ingrediënten voor jouw nieuwe functie! Start jij Als commercieel Medewerker in de binnendienst van Multiwagon? Lees snel verder welk aanbod er op jou ligt te wachten!

NIEUW

Commercieel Medewerker Binnendienst

Holten
 Multiwagon
Fulltime
2.800,- tot 3.700,- per maand

Spreek jij Duits, ben je commercieel en kun je snel schakelen? Dat zijn de perfecte basis ingrediënten voor de functie van Commercieel Medewerker Binnendienst!

Monteur

Holten
 Multiwagon
Fulltime
2.300,- tot 3.000,- per maand

Heb jij twee rechterhanden en is geen klus voor jou te gek? Sterker nog: je houdt ervan, van sleutelen. Op zoek naar een leuke job?

Lees dan nu nog even verder, dan kun je over een tijdje deze twee rechterhanden uit de mouwen steken als Monteur bij Multiwagon!

After Sales Specialist

Holten
 Multiwagon
Fulltime
2200 - 2900

Voor Multiwagon zoeken wij een spin in het web om de aftersales in goede banen te leiden! Probleemoplossend, proactief en enthousiast. In it for you: salaris tussen de € 2200 - € 2900,- en een verantwoordelijke job bij een snelgroeiende speler.

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00