Werken bij Multiwagon ?

Highlights Multiwagon

Werken bij een snelgroeiend bedrijf
Doorgroeimogelijkheden op de loer
Meedenken over ludieke mobiele concepten
Legendarische bar waar er altijd een koud drankje voor je klaarstaat na werk

Over Multiwagon

Onze visie: Voor iedere onderneming een passende oplossing. Van pizza trailer tot cooltrolly en van hamburger foodtruck tot klassiek barista-wagentje. Multiwagon is er voor alle mobiele verkoopoplossingen. Als klant wil je je doelgroep elke dag verrassen, het liefst in de stijl van je merk, het liefst zo mobiel mogelijk. Dat kan dus!

Met een mobiele oplossing van Multiwagon ben je verzekerd van:

  • Een onvergetelijke beleving voor je klant;
  • Een nette en ludieke presentatie van de hapjes, drankjes of ijsjes die je wilt aanbieden;
  • Vergroting van de brand awareness van je merk
  • Persoonlijke interactie met je klanten.

 

Multiwagon denkt mee!

Multiwagon denkt met je mee van A-Z. In ons experience center nemen we de wensen met de klant uitgebreid door en bespreken we de mogelijkheden. Voorbeelden genoeg om in ware grootte te laten zien. Tijdens de productie houden we alle lijntjes kort zodat onze klant precies weet wat de status van de order is en bij de aflevering briefen we uitgebreid over gebruik & transport. Zijn er daarna vragen, groot of klein? Trek gerust aan de bel!

Onderhoudsbeurtje nodig? Wij staan vooraan!

Werken bij Multiwagon

Hoe tof is het om mee te denken over ludieke mobiele concepten waar onze klanten hun klanten mee kunnen verrassen? Van ontwerp tot installatie en van branding tot nazorg: Multiwagon regelt het. Als je bij ons werkt maak je onderdeel uit van dit proces waarmee we de brand awareness van vele klanten vergroten. Best interessant, al zeggen we het zelf.
Bij ons op de werkvloer heerst er een prettige werksfeer waarin we altijd voor elkaar klaarstaan. Tips & tricks worden uitgewisseld maar ook anekdotes van het afgelopen weekend of een slechte (of goede) grap bij de koffieautomaat. We moeten het samen doen en die saamhorigheid hangt in de lucht. Werkt lekker kunnen we je vertellen!
Drankje of hapje na werk? Graag! Bij Multiwagon zitten we nogal in de oplossingen en presentatie voor de lekkerste hapjes en drankjes. Dat maakt hongerig!
Stap je snel in? Gas erop!

Vacatures van Multiwagon

NIEUW

Sales Medewerker

Holten
 Multiwagon
Fulltime
2800-3800

Kun jij nog ijsjes verkopen op de Zuidpool? Commercieel ingesteld, enthousiast én verantwoordelijk? Klinkt als een Sales Medewerker voor Multiwagon!

Dan raden we je aan verder te lezen voor de smeuïge details van deze toffe functie!

NIEUW

Accountmanager

Holten
 Multiwagon
Fulltime
2800,-3800,-

Heb jij een commerciële drive, ben je zowel in het Nederlands als Frans niet op je mondje gevallen en ben je nu op zoek naar een nieuwe uitdaging met veel eigen verantwoordelijkheid? 

Multiwagon zoekt een Accountmanager voor de België! 

Lees je snel verder?

Monteur

Holten
 Multiwagon
Fulltime
2.300,- tot 3.000,- per maand

Heb jij twee rechterhanden en is geen klus voor jou te gek? Sterker nog: je houdt ervan, van sleutelen. Op zoek naar een leuke job?

Lees dan nu nog even verder, dan kun je over een tijdje deze twee rechterhanden uit de mouwen steken als Monteur bij Multiwagon!

Digital Marketeer

Holten
 Multiwagon
Fulltime
2.100,- tot 3.100,-

Ben jij communicatief vaardig en word jij blij van alles wat met marketingstrategieën te maken heeft?  Lees dan verder want wij hebben een vacature in de aanbieding voor de functie Digital Marketeer bij Multiwagon...

NIEUW

Installateur

Holten
 Multiwagon
Fulltime
2.300 - 3.000,-

Hou jij van sleutelen, installeren en repareren? Zin om van je hobby je beroep te maken? Bij Multiwagon zoeken wij een enthousiaste Installateur om onze trailers klaar te stomen voor de klant. 

Lees snel verder!

NIEUW

Monteur

Holten
 Multiwagon
Fulltime
2.300 - 3.000,-

Heb jij twee rechterhanden en is geen klus voor jou te gek? Sterker nog: je houdt ervan, van sleutelen. Op zoek naar een leuke job voor 40 uur per week?

Lees dan nu nog even verder, dan kun je over een tijdje deze twee rechterhanden uit de mouwen steken als Monteur bij Multiwagon!

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00