Werken bij Multiwagon ?

Highlights Multiwagon

Werken bij een snelgroeiend bedrijf
Doorgroeimogelijkheden op de loer
Meedenken over ludieke mobiele concepten
Legendarische bar waar er altijd een koud drankje voor je klaarstaat na werk

Over Multiwagon

Onze visie: Voor iedere onderneming een passende oplossing. Van pizza trailer tot cooltrolly en van hamburger foodtruck tot klassiek barista-wagentje. Multiwagon is er voor alle mobiele verkoopoplossingen. Als klant wil je je doelgroep elke dag verrassen, het liefst in de stijl van je merk, het liefst zo mobiel mogelijk. Dat kan dus!

Met een mobiele oplossing van Multiwagon ben je verzekerd van:

  • Een onvergetelijke beleving voor je klant;
  • Een nette en ludieke presentatie van de hapjes, drankjes of ijsjes die je wilt aanbieden;
  • Vergroting van de brand awareness van je merk
  • Persoonlijke interactie met je klanten.

 

Multiwagon denkt mee!

Multiwagon denkt met je mee van A-Z. In ons experience center nemen we de wensen met de klant uitgebreid door en bespreken we de mogelijkheden. Voorbeelden genoeg om in ware grootte te laten zien. Tijdens de productie houden we alle lijntjes kort zodat onze klant precies weet wat de status van de order is en bij de aflevering briefen we uitgebreid over gebruik & transport. Zijn er daarna vragen, groot of klein? Trek gerust aan de bel!

Onderhoudsbeurtje nodig? Wij staan vooraan!

Werken bij Multiwagon

Hoe tof is het om mee te denken over ludieke mobiele concepten waar onze klanten hun klanten mee kunnen verrassen? Van ontwerp tot installatie en van branding tot nazorg: Multiwagon regelt het. Als je bij ons werkt maak je onderdeel uit van dit proces waarmee we de brand awareness van vele klanten vergroten. Best interessant, al zeggen we het zelf.
Bij ons op de werkvloer heerst er een prettige werksfeer waarin we altijd voor elkaar klaarstaan. Tips & tricks worden uitgewisseld maar ook anekdotes van het afgelopen weekend of een slechte (of goede) grap bij de koffieautomaat. We moeten het samen doen en die saamhorigheid hangt in de lucht. Werkt lekker kunnen we je vertellen!
Drankje of hapje na werk? Graag! Bij Multiwagon zitten we nogal in de oplossingen en presentatie voor de lekkerste hapjes en drankjes. Dat maakt hongerig!
Stap je snel in? Gas erop!

Vacatures van Multiwagon

Accountmanager E-Foodtruck

Holten
 Multiwagon
Fulltime
2500,- tot 3500,- per maand

BREAKING NEWS: De eerste 100% elektrische Foodtruck van Nederland is gelanceerd en jij kan deze introductie verder uitrollen!

Als Accountmanager benader jij leads, spreek je met potentiële klanten en huidige relaties om dit innovatieve product onder te aandacht te brengen!

Help jij ondernemers aan een stapje groener? Lees snel verder wat Multiwagon jou nog meer te bieden heeft…

NIEUW

Accountmanager

Holten
 Multiwagon
Fulltime
2500-3500

Heb jij altijd een goed verhaal paraat, een commerciële ambitie én zin in een nieuwe uitdaging waarmee je ook nog interessante bonussen kunt verdienen als je lekker gaat?

Lees dan verder want Multiwagon zoekt een Accountmanager voor Duitsland!

Financieel Medewerker

Holten
 Multiwagon
Fulltime
2900,- t/m 3500,- per maand

Jouw hart gaat sneller kloppen van geautomatiseerde en gestructureerde processen, optimalisatie en zeker als het om cijfers gaat. Als Financieel Medewerker ben jij een specialist op het gebiedt van ons ERP systeem Exact en weet jij precies wat er op de financiële afdeling gaande is. Jouw nieuwe uitdaging? Lees snel verder wat Multiwagon jou te bieden heeft.

Systeem Controller

Holten
 Multiwagon
Fulltime
2900,- t/m 3500,- per maand

Jouw hart gaat sneller kloppen van geautomatiseerde en gestructureerde processen, optimalisatie en zeker als het om cijfers gaat. Als Systeem controller ben jij een specialist op het gebiedt van ons ERP systeem Exact en weet jij precies wat er op de financiële afdeling gaande is. Jouw nieuwe uitdaging? Lees snel verder wat Multiwagon jou te bieden heeft.

Commercieel Medewerker Binnendienst Duitsland

Holten
 Multiwagon
Fulltime
2.200,- tot 3.200,- per maand

Sprechen Sie neben Niederländisch auch Deutsch? En is klantcontact in beide talen helemaal jou ding? Deze uitdagende functie biedt jou naast een leuke werkplek ook mooie commerciële doorgroeimogelijkheden! Zie jij jezelf als onderdeel worden van het team als Commercieel Medewerker in Holten? Lees snel verder voor je aanbod!

Junior Commercieel Medewerker Binnendienst

Holten
 Multiwagon
Parttime, Fulltime
2.300,- tot 3.000,- per maand;

Is klantcontact en snel schakelen helemaal jouw ding? Goed nieuws! Dan heb jij al de basis ingrediënten voor jouw nieuwe functie! Start jij Als commercieel Medewerker in de binnendienst van Multiwagon? Lees snel verder welk aanbod er op jou ligt te wachten!

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00