Werken bij XCLUSIVE?

Highlights XCLUSIVE

Werken voor de mooiste internationale merken
Een creatieve en dynamische werkomgeving
Vele ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden
Goede arbeidsvoorwaarden en aantrekkelijke bonussen

Over XCLUSIVE

Xclusive heeft alles onder één dak. Het multidisciplinaire team creëert, ontwikkelt en produceert high-end activatiemiddelen en campagneconcepten voor (internationale) merken en retailers. Een sterke combinatie van strategie en uitvoering.

Werken bij Xclusive Brand Experience Group?

Xclusive denkt groots, creëert verandering en zet creativiteit om in een impactvolle activatie! Met storytelling, technologie en in-house productiekracht versterken wij de sales, branding en exposure van de mooiste merken.

Van een geweldig idee naar een exclusief ontwerp en succesvolle productie!

Vacatures van XCLUSIVE FOR YOU!

Junior Projectmanager

Nieuw-Vennep
 XCLUSIVE
Fulltime
2.300,- tot 2.900,-

Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan voor internationale sportmerken & fashionmerken en voor deze brands de beste spotlights te creëren?

Xclusive is nu op zoek naar een Junior Projectmanager. Iemand met een bak enthousiasme en de ambitie om elke dag te groeien in deze rol. 

Lees snel verder!

Projectmanager

Nieuw-Vennep
 XCLUSIVE
Fulltime
4.400,- tot 4.700,- p/m

Geloof jij in de power van activatie en branding? Gaat jouw hart sneller kloppen van toffe concepten en creaties? Stop dan met dromen en start met realiseren door te reageren op de vacature van Senior Projectmanager voor de mooiste internationale merken! Go for it!

NIEUW

Productiemedewerker Binnen en Buitendienst

Nieuw-Vennep
 XCLUSIVE
Parttime, Fulltime
2800,- / 3450,-

Sla jij bij elke klus spijkers met koppen en kun je ook nog overweg met een freesmachine? Start als Productiemedewerker Binnen en buitendienst bij Xclusive en ga aan de slag in binnen- en buitenland voor de mooiste merken!

Lees verder voor de details!

Signmaker

Nieuw-Vennep
 XCLUSIVE
Fulltime
2500 - 3000

Noemt iedereen jou een handige Harry en zie jij dit als groot compliment? Dat is het ook! Jouw technische inzicht kan voor zowel nationale als internationale klanten spijkers met koppen te slaan. Start jij als Signmaker bij Xclusive?

Lees dan snel verder!

Junior Productiemedewerker

Nieuw-Vennep
 XCLUSIVE
Parttime
2.000 tot 2.500

Noemt iedereen jou een handige Harry  en zie jij dit als groot compliment? Dat is het ook! Jouw technische inzicht kan voor zowel nationale als internationale klanten spijkers met koppen te slaan. Start jij als Junior Productiemedewerker bij Xclusive?

Lees dan snel verder!

Allround Monteur

Nieuw-Vennep
 XCLUSIVE
Fulltime
2.800,- tot 3.400,-

Noemt iedereen jou een handige Harry en zie jij dit als groot compliment? Dat is het ook! Jouw technische inzicht kan voor zowel nationale als internationale klanten spijkers met koppen te slaan. Start jij als Allround Monteur bij Xclusive?

Lees dan snel verder!

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00