035 303 8230 info@workingrebelz.nl

HR VACATURES

 

HR staat voor human resource. In een functie in de HR branche ben je bezig met het werven en selecteren van nieuwe medewerkers voor een bedrijf. Ook ben je (mede) verantwoordelijk voor het beoordelen en opleiden van medewerkers en de salariëring. Alles om zowel de kwaliteit als de kwantiteit van de medewerkers gezond te houden. Jij vindt het uiteraard fijn om met mensen in contact te zijn, ze te motiveren en enthousiasmeren voor een bedrijf. Interessant? Check onze HR vacatures!

Meer informatie

HR medewerker

Als HR medewerker krijg je een eigen taken pakket binnen de HR tak van een bedrijf. Alle taken dragen bij aan het verbeteren van de kwaliteit van de organisatie. Alleen als de juiste werknemers op de juiste plek zitten, bloeit en groeit een bedrijf. Je voert sollicitatiegesprekken, behandelt vragen over personeelszaken en registreert ziekteverzuim. Je signaleert knelpunten en anticipeert hier proactief op. Jij draagt verantwoording af aan de HR manager. Vanzelfsprekend vind je het leuk om mensen te motiveren om het beste uit zichzelf te halen! Je steekt je collega’s aan met jouw positieve energie en denkt in mogelijkheden en kansen. Bekijk onze vacatures voor HR medewerker!

Recruiter

Als recruiter hou je je bezig met het wervings- en  selectie proces van het personeel voor een bedrijf. In elke openstaande vacature zie jij een uitdaging. Die moet gevuld worden! Je verdiept je in de functie en weet precies wie jouw ideale kandidaat is. Daarbij zet je de juiste lijnen uit. Zowel telefonisch als via de digitale wegen benader jij mensen proactief! Je beoordeelt hen op hun cv en ervaring, gaat een eerste gesprek met ze aan en nodigt ze wel/niet uit voor een sollicitatiegesprek. Het kan zijn dat je deze gesprekken ook zelf voert of dat je dit overdraagt aan een HR medewerker. Je hebt een flinke dosis mensenkennis en ambitie in huis en vindt het leuk je in verschillende bedrijven en functies te verdiepen. Check snel onze vacatures voor recruiter en bij een match heb jij je eerste vacature al gevuld!

Salarisadministrateur

Een salarisadministrateur verwerkt de administratie voor het uitbetalen van het loon van werknemers. Jij controleert facturen en ingediende uren, verwerkt stamgegevens van (nieuwe) werknemers en bewaakt geldende betalingstermijnen. Je zorgt ervoor dat de salaris administratie altijd op orde is en dat alles zo is terug te vinden. Kom jij knelpunten tegen in het verwerken van de administratie? Dan doe je suggesties voor verbeterpunten en bespreek je deze. Jij bent een perfectionist en houdt ervan je zaakjes op orde te hebben. Van geldzaken gaat jouw hart sneller kloppen en je rekenmachine is je beste vriend. Heb jij zin om je eigen salaris op deze manier te verdienen? Check dan onze vacatures voor salarisadministrateur.

Home > Vacatures > HR Vacatures

Filter


Filters

Marketing Communicatie Medewerker

Amsterdam
 Rugby Nederland
Parttime, Fulltime
Sport CAO Schaal 11

Rugby Nederland zoekt een Marketing Communicatie Medewerker! Jij hebt een neus voor PR marketing, communicatie en een organisatie knobbel tot en met. Van sporten word je blij en als het even kan ook van rugby (pré). Voel je je aangesproken en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Yes!

Bekijk vacature

Verkoopadviseur

Amsterdam
 Hamilton Bright
Parttime, Bijbaan
11,50 p/u

Makro Amsterdam is per direct opzoek naar een enthousiaste Verkoopadviseur! Iemand die de shopper begrijpt en met de shopper meedenkt. Proactief, commercieel ingesteld en klantvriendelijk. Voel je je aangesproken? Lees dan snel verder!

Bekijk vacature

Sales Promotor

Amsterdam
 Hamilton Bright
Parttime, Bijbaan
Leeftijdsschaal

Jij daar! Barst je van de commerciële ambitie en kun jij beter lullen dan Brugman? Ook nog toe aan een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij misschien wel een match. Lees snel verder voor de details.

Bekijk vacature

Hostess gezocht!

Amsterdam
 Hostessbureau
Freelance, Bijbaan
Leeftijdsschaal

Ben jij representatief en klantvriendelijk? Ook nog spontaan en niet op je mondje gevallen? Wij zijn opzoek naar hostessen voor o.a. de Negenmaandenbeurs en de Huishoudbeurs. Als jij zin hebt om te knallen op deze beurzen en oren hebt naar hostessen werk, lees dan snel verder en reageer meteen.

Bekijk vacature

Medewerker Customer Service Center

Amsterdam
 Stern Customer Services
Parttime, Bijbaan, Fulltime
2.080

Medewerker Customer Service  gezocht! Stern Groep gaat een compleet nieuwe Customer Service Center opzetten in onze hoofdstad Amsterdam. Ligt jouw interesse bij auto’s? Geeft het je een goed gevoel als je iemand verder helpt? Ben je communicatief vaardig én proactief? Dan is deze bijbaan jou op het lijf geschreven! Lees verder.

Bekijk vacature

Beurspersoneel gezocht!

Amsterdam
 Dutch Moving Media
Freelance, Bijbaan
Leeftijdsschaal

Enthousiast en energie voor tien? Kun je overtuigen als de beste en ben je NU opzoek naar beurswerk? Wij hebben de Huishoudbeurs en Negenmaandenbeurs al voor je in de aanbieding!

Bekijk vacature

Bijbaan Medewerker Customer Service

Amsterdam
 Stern Customer Services
Parttime, Bijbaan
12 per uur

Stern Groep gaat een compleet nieuwe Customer Service Center opzetten in onze hoofdstad Amsterdam. Ligt jouw interesse bij auto’s? Geeft het je een goed gevoel als je iemand verder helpt? 

Bekijk vacature