Werken in Almere

Vacatures in Almere

Bekijk 1 vacatures

 

Almere ligt in de provincie Flevoland en telt 215.719 inwoners. Aan weerszijden wordt Almere omringd door het Gooimeer, IJmeer en het Markermeer. Volop water dus. De stad Almere bestaat nog niet heel lang. De eerste woningen werden in 1976 opgeleverd en nu, 45 jaar later is de stad zodanig gegroeid dat zij de hoofdstad van Flevoland (Lelystad) al voorbij is gegroeid. En dan te bedenken dat Almere nog helemaal niet uitgegroeid is! Er komen dagelijks nog steeds veel woningen bij.

Vacatures in Almere

En bij een groeiende stad hoort een groeiende werkgelegenheid. Niet alleen op het gebied van horeca en Retail komen er veel banen bij, ook meer bedrijven gaan zich in Almere vestigen. Dat betekent: mogelijkheden voor iedereen. Winkelmedewerker, callcenter medewerker, verkoopadviseur, merchandiser, promotor, telefonisch verkoper, we kunnen nog wel even doorgaan. Alle functies die jij ambieert, kun je vinden in Almere.

Lang verhaal kort: wil jij onderdeel zijn van deze groeiende stad, neem dan eens een kijkje bij onze vacatures in Almere.

Solliciteren in Almere

Bij het bouwen aan de stad Almere is er ook aan het openbaar vervoer gedacht. Almere is heel makkelijk met de trein of bus te bereiken. En zelfs de stadbussen en taxi’s hebben eigen rijbanen, waardoor je nooit in de file hoeft te staan en je altijd op tijd kan zijn. Heerlijk toch!

Wil jij die uitdaging in Almere aangaan, solliciteer dan nu voor een functie in Almere en we bellen je snel!

Lees meer

Hulp nodig bij het vinden
van jouw nieuwe uitdaging?!

Jobalert aanmaken