Werken in Goes

Vacatures in Goes

Bekijk 1 vacatures

In het hart van Zeeland vind je de stad Goes. Goes heeft ruim 28.000 inwoners en er is altijd wel iets te doen. Kermis, markt, sporten en er draait altijd wel een leuke film in Filmhuis ’t Beest. Je hoeft je zeker nooit te vervelen in Goes. De karakteristieke pleintjes en de historische straten zorgen ervoor dat je je in het buitenland waant. En dan hebben we het nog niet eens over het Zeeuwse dialect dat in Goes wordt gesproken.

De kademuren van de stadshaven behoren tot rijksmonumenten. Aan de namen van de kades kun je herkennen welke handelswaren daar vroeger binnenkwamen. Turfkade, Bierkade maar ook Ketelkade. Vroeger was er op werkgebied al veel te doen, dat is anno nu niet anders. Al zien de banen er tegenwoordig wel wat anders uit.

Vacatures in Goes

Ook in het hartje van Zeeland heeft Working RebelZ vacatures voor jou beschikbaar. Wij willen iedere werkzoekende helpen bij het vinden van de juiste (bij)baan. Of je nou nog studeert of juist niet meer. Of dat je wellicht net je diploma behaald hebt of gewoon een nieuwe uitdaging op werkgebied zoekt. Je bent bij Working RebelZ aan het juiste adres. Kijk snel bij onze vacatures of er een vacature in Goes voor jou beschikbaar is!

Solliciteren in Goes

Of je nou in Goes zelf woont, of in de regio. Dat maakt allemaal niets uit. Net als je opleiding. Wij vinden je motivatie om ergens aan de slag te willen, vaak belangrijker dan je ervaring of je opleiding. Uiteindelijk kiezen we jou als persoon! Goes is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Elk half uur gaat er een trein in alle richtingen. Als je een interessante functie hebt gevonden, klik dan op de sollicitatie button onder op de vacature pagina. Stuur ons je motivatiebrief en je CV en we bellen je snel!

Solliciteren maar op die baan in Goes!

Lees meer

Hulp nodig bij het vinden
van jouw nieuwe uitdaging?!

Jobalert aanmaken