Werken in Lelystad

Vacatures in Lelystad

Bekijk 4 vacatures

Lelystad is de hoofdstad van de provincie Flevoland en telt 79.769 inwoners. De eerste bewoners van Lelystad kwamen op 28 september 1967. Doordat Lelystad nog niet zo lang geleden is ontstaan, is de stad een van de jongste woonplaatsen van Nederland en er is werk genoeg! Lelystad kent 4 grote bedrijventerreinen, daarnaast is er zoveel landelijk gebied rondom Lelystad, dat veel grote bedrijven ervoor gekozen hebben om zich daar te vestigen. Denk aan Mc Cain, Giant, Donkervoort en Mac3Park. Deze bedrijven zijn nog maar het topje van de ijsberg. Ook heeft Lelystad vier grote winkelcentra en een eigen airport. Over dat vliegveld gesproken, daar hebben ze zulke grote plannen mee dat er nog veel meer banen bij zullen komen.

Vacatures in Lelystad

Winkels, bedrijven, natuur, kunst en cultuur. Je vindt het allemaal in Lelystad.
Of je nou fulltime of parttime beschikbaar bent. Als promotiemedewerker ben jij flexibel in je werkdagen en hou je altijd tijd over voor andere leuke dingen. Wil je toch graag 5 dagen per week werken, dan hebben wij de functie voor commercieel medewerker binnendienst voor je beschikbaar.

Ben je op zoek naar een baan in Lelystad, en wil je de actuele vacatures bekijken, klik dan hier.

Solliciteren in Lelystad

De infrastructuur van Lelystad is goed ingericht op fietsers. Er zijn aparte fietspaden die vrij van de wegen liggen. Ook is er gedacht aan de mensen die met het openbaar vervoer reizen. Lelystad heeft een treinstation en er rijdt een stadsbusdienst. Er is dus geen reden om niet in Lelystad aan de slag te gaan! Heb je een duwtje in de rug nodig, neem dan eens een kijkje bij onze tips & trick pagina! Solliciteren in Lelystad was nooit zo makkelijk

Good luck!

Lees meer

Hulp nodig bij het vinden
van jouw nieuwe uitdaging?!

Jobalert aanmaken