Werken in Maastricht

Vacatures in Maastricht

Bekijk 2 vacatures

Ineens heb je het: je wilt werken in Maastricht? Working RebelZ vindt dat een goed idee. Maastricht met haar Vrijthof en haar Maas. Met horeca waar je nooit dat laatste biertje drinkt en een boekhandel in een kerk voor de werkende boekenwurmen onder ons. Lekker op je fietsje naar je werk en een vrijmibo in een van de gezellige barretjes aan het Vrijthof. Ja, werken in Maastricht is een goede zet!

Vacatures in Maastricht

Dan ben jij op zoek naar een passende vacature in Maastricht. Ben je naast die kroegtijger ook een salestijger? Dan is verkoopmedewerker misschien iets voor jou. Wel klantvriendelijk van aard maar iets minder commerciële ambities? Dan is baan als klantenservicemedewerker jou misschien op het lijf geschreven. Laat Working RebelZ nou werk hebben in heel Nederland. Kijk snel tussen onze vacatures in Maastricht en solliciteer direct!

Solliciteren in Maastricht

Vacature naar je hart gevonden? Dan wordt het tijd om te solliciteren voor die droombaan in Maastricht! Wij zijn benieuwd naar je motivatie. Twijfel je tussen een aantal vacatures in Maastricht dan kijken we graag met je mee. Kun je nog wel wat hulp gebruiken voor het solliciteren in Maastricht? Laat het ons weten, wij sparren graag en schudden zo wat tips & tricks uit onze mouwen!

Lees meer

Hulp nodig bij het vinden
van jouw nieuwe uitdaging?!

Jobalert aanmaken