Werken in Middelburg

Vacatures in Middelburg

Bekijk 0 vacatures

Het o zo mooie Middelburg. De hoofdstad van de provincie Zeeland. Ten tijde van de VOC was, naast Amsterdam, Middelburg de belangrijkste stad van Nederland. Er werden in die tijd ruim 300 nieuwe schepen op de scheepswerven van Middelburg gebouwd. Deze schepen werden ingezet om handel te drijven in Azië met specerijen, textiel en porselein.
Jaarlijks vinden er vele evenementen plaats, je vindt er tal van winkels en horecagelegenheden. Deze combinatie maakt het bij uitstek een stad die je moet bezoeken!
Tijdens de tweede wereldoorlog is een groot deel van Middelburg verdwenen door bombardementen, maar daarna is Middelburg weer in de oude stijl opgebouwd. Werken in Middelburg biedt dus tal van mogelijkheden voor jou. Neem eens een kijkje bij de vacatures en wie weet vind jij je nieuwe baan wel.

Vacatures in Middelburg

Door alle things you can do in Middelburg, is er voldoende werkgelegenheid. Student, schoolverlater, young professional, parttime of fulltime. Je hoeft niet in Middelburg te wonen om er te gaan werken. Met de fiets, het OV of de auto. Middelburg is goed bereikbaar. Kijk snel of jouw nieuwe uitdaging ertussen zit en solliciteer op een functie in Middelburg.

Solliciteren in Middelburg

Wil jij graag in Middelburg werken en zit jouw droombaan tussen de vacatures? Vertel ons wie jij bent, wat je kunt en waarom wij voor jou moeten kiezen. Wie weet begint jouw volgende stap binnenkort in Middelburg!

Lees meer

Hulp nodig bij het vinden
van jouw nieuwe uitdaging?!

Jobalert aanmaken