Werken in Nijmegen

Vacatures in Nijmegen

Bekijk 0 vacatures

De stad Nijmegen bevindt zich vlak bij de grens van Duitsland. De gemeente telt 177.321 inwoners en is daarom de grootste stad van Gelderland.

De geschiedenis van Nijmegen gaat meer dan 2000 jaar terug. Zo werd Nijmegen in 1402 de Hanzestad en sinds 1923 een universiteitsstad. Hou je van cultuur, dan kun jij je geluk niet op, want voor alle cultuursnuivers, is Nijmegen the place to be!

Vacatures in Nijmegen

Zoals we hierboven al vertelden, is Nijmegen een echte universiteitsstad. Dat betekent: veel studenten en dus ook veel bedrijvigheid. Dus ben jij op zoek naar een bijbaan naast je studie, dan hebben we die vast voor jou als winkelbediende, of als promotor. Of heb je meer tijd over en zoek je meer uitdaging in een salesfunctie? Wellicht is de functie van merchandiser of sale agent beter passend. Heb je een hele goede telefoonstem en vind je klantcontact erg leuk, dan kun je gaan voor een klantenservice medewerker functie. Met alle wensen en functies weet Working RebelZ wel raad. Check hier welke vacatures wij voor jou beschikbaar hebben in Nijmegen.

Solliciteren in Nijmegen

Wellicht woon je niet in Nijmegen, maar in de regio. Dat is natuurlijk geen probleem want Nijmegen is uitstekend bereikbaar met het OV. Heb je een toffe baan gevonden, klik dan op die solliciteer button. Vertel ons wie je bent en op welke job je aast, dan nemen we snel contact met je op.

We horen van je!

Lees meer

Hulp nodig bij het vinden
van jouw nieuwe uitdaging?!

Jobalert aanmaken