Werken in Terneuzen

Vacatures in Terneuzen

Bekijk 0 vacatures

Onderin de provincie Zeeland vind je het havenplaatsje Terneuzen. Terneuzen telt ongeveer 25.485 inwoners en is een van de laatste plaatsen in Zeeuws-Vlaanderen met stadsrechten. Dat is ook niet zo gek als je bedenkt dat er genoeg te doen is. Een ziekenhuis, bioscoop, theater, zwembaden en zelfs een indoor skihal. Maar ook voor het theater en jazz kun je in Terneuzen terecht. Je vindt vlakbij de Scheldeboulevard het Scheldetheater.

Terneuzen is omringd door water, desondanks vind je er weinig waterrecreatiemogelijkheden vanwege de beroepsvaart. Roeien, surfen en zwemmen kun je wel op de kreken in Terneuzen.

Terneuzen staat ook bekend als de stad van de Vliegende Hollander. De Vliegende Hollander is een fictief spookschip wat bedacht is in 1873 door een Engelse schrijver. Het verhaal gaat dat deze schrijver een aversie had tegen de stad Terneuzen en daarom deze stad in zijn boek verwerkt heeft. Terneuzen maakt hier sindsdien gretig gebruik van en zet het verhaal van de Vliegende Hollander in als toeristische trekpleister.

Vacatures in Terneuzen

Ook in Zeeuws-Vlaanderen heeft Working RebelZ vacatures voor jou beschikbaar. Als vierde op de lijst van steden in Zeeland is er altijd wel wat te beleven in Terneuzen. Horeca, waterrecreatie, festivals, evenementen, telecom. In Terneuzen is er voldoende werkgelegenheid en dus vacatures. Jong en oud, bijbanen, starters of young professionals. Wij streven ernaar om voor iedereen de juiste baan te vinden!

Solliciteren in Terneuzen

Mocht je niet in Terneuzen wonen, maar wel in de regio dan is dat ook geen probleem. Terneuzen mag dan wel bijna tegen de Belgische grens aanliggen. Je kunt er prima komen met de auto of het openbaar vervoer. Neem eens een kijkje bij de vacatures en misschien zit er wel een vacature in Terneuzen tussen voor jou!

Lees meer

Hulp nodig bij het vinden
van jouw nieuwe uitdaging?!

Jobalert aanmaken