Werken in Zierikzee

Vacatures in Zierikzee

Bekijk 0 vacatures

Werken in Zierikzee betekent werken in een rijke historische stad in Zeeland. Zierikzee heeft meer dan 500 monumenten in- en rond de stad. Je kunt er dus genoeg zien. De stad telt ruim 11.000 inwoners en is de hoofdplaats van de gemeente.
Zierikzee ligt aan het water en dankt haar bestaan aan de belangrijkste scheepvaartverbinding tussen Vlaanderen en Holland in de Middeleeuwen.

Zierikzee staat ook bekend om zijn Sint-Lievensmonsterstoren. Deze hoge toren met maar liefst 279 treden brengt je naar een uitkijkpunt waar je over Zierikzee, de Zeelandbrug en het eiland kunt kijken. De bedoeling was om een toren van 200 meter te bouwen, maar door de economische achteruitgang, is de toren nooit hoger geworden dan 62 meter.

Vacatures in Zierikzee

Working RebelZ wil heel Nederland bedienen als het gaat om vacatures. Daarom hebben wij ook in Zierikzee vacatures. Of je nou nog studeert of net van school af bent. Of je je diploma al op zak hebt of je al een aantal jarenwerkervaring hebt. Working RebelZ maakt hierin geen onderscheid. Kijk snel bij onze vacatures of er iets voor jou tussen zit.

Solliciteren in Zierikzee

De stad Zierikzee mag dan misschien niet heel groot zijn, toch zijn er tal van mogelijkheden om aan de slag te gaan. Beslis welke vacature het beste bij jou past en stuur ons je CV en motivatiebrief waarom jij de juiste kandidaat bent voor die functie. Zierikzee is goed bereikbaar met het openbaar vervoer of met de auto.

Lees meer

Hulp nodig bij het vinden
van jouw nieuwe uitdaging?!

Jobalert aanmaken