Horeca vacatures

Aan de slag als barman/barvrouw

Bekijk 4 vacatures

Ben jij een echte horeca tijger? Zo iemand die happy wordt van drukke terrassen en volle dienbladen? Je vindt het heerlijk om de gasten blij te maken en zorgt er graag voor dat ze nog een keer terugkomen. Verstand op nul, blik op oneindig en knallen met jouw horeca collega’s! Check nu de horeca vacatures van Working RebelZ en start snel jouw eerste shift!

Aan de slag als barman/barvrouw

Jij staat liever achter de bar dan ervoor en van een perfect getapt biertje word jij blij. Je heet de gasten welkom, maakt drankjes klaar en staat altijd open voor een praatje als de drukte het toelaat. Je voelt je gasten feilloos aan. Als het glas bijna leeg is, sta jij al klaar om deze bij te vullen maar je weet ook wanneer je je op de achtergrond moet houden. Je bent een gezelschapsdier met een helikopterview en bent niet onder de indruk van grote drukte. Onder stress werk jij de ene bestelling na de ander weg met een lach van oor tot oor. Aan jouw bar wil iedereen wel een drankje drinken! Check nu onze vacatures voor barman/barvrouw en tot ziens achter de tap!

Runner/kelner/medewerker in de bediening

Een runner houdt van hard werken. Van een rustig terras ga jij je vervelen. Bestelling hier, uit serveren daar, je draait je hand er niet voor om. Je hebt ogen in je rug en een neus voor hospitality. Een knikje voor een nieuwe ronde, een gebaar voor de rekening. Een medewerker in de bediening spreekt de taal van de horeca en bent de gast altijd net een stapje voor. Je houdt ook van gezelligheid. Een praatje hier, een grapje daar. Gasten worden blij als jij in de bediening werkt. Bent jij een echte horeca tijger? Check onze vacatures voor runner/kelner of medewerker in de bediening en misschien kunnen we binnenkort een drankje bij jou bestellen.

Word kok!

Jij bent een keukenprins pur sang en kan goed werken onder stress. Je houdt van bijzondere gerechten, overzeese kruiden en mooi opgemaakte borden. Je bent niet onder de indruk van vele bestellingen tegelijkertijd. Sausjes voorbereiden, bordjes opmaken. Je weet precies wat langer moet garen, nu uit de oven moet, wat rare moest en wat absoluut niet. Hoeveel dampende pannen er ook op het vuur staan, je houdt je hoofd koel. Ambities om chef-kok te worden? Dan bezit jij ook nog over de helikopterview, vind je het leuk om je collega’s aan te sturen en voel je je verantwoordelijk voor elk gerecht dat je overdraagt aan de bediening. Eet smakelijk! Check nu onze vacatures voor kok en we schuiven graag binnenkort bij je aan.

Cateringmedewerker

Als cateringmedewerker zet jij de catering klaar op locatie. Soepen, hoofdgerechten, rondgaan met borrelhapjes. Jij bent van alle markten thuis. Je bent een aanpakker eerste klasse en hebt kaas gegeten van iedere keuken. Verder ben je klantvriendelijk en vind je het ook leuk om te vertellen over de gerechten die je serveert of klaarzet. Check nu onze vacatures voor cateringmedewerker en we komen graag bij je eten op je eerste catering klus!

Lees meer

Hulp nodig bij het vinden
van jouw nieuwe uitdaging?!

Jobalert aanmaken