HR vacatures

Werken in de HR

Bekijk 0 vacatures

HR staat voor human resource. In een functie in de HR branche ben je bezig met het werven en selecteren van nieuwe medewerkers voor een bedrijf. Ook ben je (mede) verantwoordelijk voor het beoordelen en opleiden van medewerkers en de salariëring. Alles om zowel de kwaliteit als de kwantiteit van de medewerkers gezond te houden. Jij vindt het uiteraard fijn om met mensen in contact te zijn, ze te motiveren en enthousiasmeren voor een bedrijf. Interessant? Check onze HR vacatures!

HR medewerker

Als HR medewerker krijg je een eigen taken pakket binnen de HR tak van een bedrijf. Alle taken dragen bij aan het verbeteren van de kwaliteit van de organisatie. Alleen als de juiste werknemers op de juiste plek zitten, bloeit en groeit een bedrijf. Je voert sollicitatiegesprekken, behandelt vragen over personeelszaken en registreert ziekteverzuim. Je signaleert knelpunten en anticipeert hier proactief op. Jij draagt verantwoording af aan de HR manager. Vanzelfsprekend vind je het leuk om mensen te motiveren om het beste uit zichzelf te halen! Je steekt je collega’s aan met jouw positieve energie en denkt in mogelijkheden en kansen. Bekijk onze vacatures voor HR medewerker!

Recruiter

Als recruiter hou je je bezig met het wervings- en  selectie proces van het personeel voor een bedrijf. In elke openstaande vacature zie jij een uitdaging. Die moet gevuld worden! Je verdiept je in de functie en weet precies wie jouw ideale kandidaat is. Daarbij zet je de juiste lijnen uit. Zowel telefonisch als via de digitale wegen benader jij mensen proactief! Je beoordeelt hen op hun cv en ervaring, gaat een eerste gesprek met ze aan en nodigt ze wel/niet uit voor een sollicitatiegesprek. Het kan zijn dat je deze gesprekken ook zelf voert of dat je dit overdraagt aan een HR medewerker. Je hebt een flinke dosis mensenkennis en ambitie in huis en vindt het leuk je in verschillende bedrijven en functies te verdiepen. Check snel onze vacatures voor recruiter en bij een match heb jij je eerste vacature al gevuld!

Salarisadministrateur

Een salarisadministrateur verwerkt de administratie voor het uitbetalen van het loon van werknemers. Jij controleert facturen en ingediende uren, verwerkt stamgegevens van (nieuwe) werknemers en bewaakt geldende betalingstermijnen. Je zorgt ervoor dat de salaris administratie altijd op orde is en dat alles zo is terug te vinden. Kom jij knelpunten tegen in het verwerken van de administratie? Dan doe je suggesties voor verbeterpunten en bespreek je deze. Jij bent een perfectionist en houdt ervan je zaakjes op orde te hebben. Van geldzaken gaat jouw hart sneller kloppen en je rekenmachine is je beste vriend. Heb jij zin om je eigen salaris op deze manier te verdienen? Check dan onze vacatures voor salarisadministrateur.

Lees meer

Hulp nodig bij het vinden
van jouw nieuwe uitdaging?!

Jobalert aanmaken