Sales Vacatures

Werken in de sales

Bekijk 34 vacatures

Als jij denkt dat sales/verkoop helemaal jouw ding is, vraag jezelf dan eerst even dit af: kun jij lullen als Brugman? Heb jij een overtuigingskracht die iedereen omver blaast? Ben jij niet meteen uit het veld geslagen als je een ‘nee’ krijgt? Zie jij het als een uitdaging om te werken met targets en ben je niet vies van een verdienmodel met bonussystemen? Dan zou sales inderdaad helemaal jouw ding kunnen zijn. Check de sales vacatures van Working RebelZ en word een echte sales tijger!

Start als commercieel medewerker

De wereld van de sales is heel groot. Als je als starter aan de slag gaat, is de functie van commercieel medewerker een goede functie om mee te beginnen. Je kunt als commercieel medewerker aan de slag gaan op straat waar je de doelgroep actief aanspreekt om iets te kopen. Je kunt ook telefonisch de (potentiële) klant benaderen. In dat geval moet je het hebben van jouw verkoop stem die de klant meeneemt zodra je begint met praten! Het is belangrijk dat je zowel tijdens face to face – als telefonische gesprekken dicht bij jezelf blijft. Je koopt nou eenmaal liever van iemand die oprecht is en daarbij scheelt het jou bergen energie die je weer kunt steken in je volgende gesprek. Check onze vacatures voor commercieel medewerker!

Verkoopmedewerker iets voor jou?

Word jij blij van klantcontact maar vind je het prettiger als de klant al met een bepaalde wens of behoefte naar jou komt? Dan is verkoopmedewerker een mooie functie voor jou! Je kunt bijvoorbeeld achter een balie staan om producten aan de klant te verkopen of je bent werkzaam als verkoopmedewerker van een helpdesk en staat klaar om de vraag van een klant te beantwoorden. Uiteraard weet jij dus alles van de dienst die-  of het product dat je verkoopt en die kennis deel jij maar al te graag. Check nu onze wij nog een vacature hebben voor verkoopmedewerker!

Word sales adviseur en maak het verschil

Als sales adviseur ben je verantwoordelijk voor bestaande of nieuwe klantaccounts van het bedrijf waarvoor je werkt. Je bouwt aan klantrelaties, zorgt dat bestaande klanten nieuwe orders plaatsen en boort potentiele nieuwe klanten aan. Als sales adviseur binnendienst doe jij dit vooral (telefonisch en per mail) vanuit kantoor. Als sales adviseur buitendienst ben je veel op pad om klantbezoeken af te leggen. Bekijk nu onze vacatures voor sales adviseur en reageer direct.

Werken in de sales, wat is dat? 

Werken in de sales, dat is niet voor iedereen weggelegd. Wat je allemaal in huis moet hebben? Enthousiasme, een commerciële drive en een flinke bak ambitie om het elke dag beter te doen. 

Ervaring maakt rijk, zeker in een sales functie. Elk verkoopgesprek maakt je beter in het sales vak, of dit gesprek nou plaatsvindt in een winkel, aan de deur van een ondernemer of aan de telefoon. Geen gesprek is hetzelfde en dat maakt elk verkoopgesprek leerzaam. En hoe beter jij het doet in je sales gesprekken, hoe meer orders en hoe hoger je bonus. Dus ja, ervaring maakt echt rijk. 

Kennis is macht als je in de sales werkt. Jij moet namelijk op elke vraag het antwoord hebben en nog meer vertellen dan dat. Dit kan alleen als jij alles weet over het product of de dienst die je verkoopt. Slurp die kennis dus op met trainingen, cursussen en het meekijken met ervaren collega’s want het gaat het verschil voor je maken.

Lees meer

Hulp nodig bij het vinden
van jouw nieuwe uitdaging?!

Jobalert aanmaken