UITZENDBUREAU HILVERSUM.

Het beste uitzendbureau in Hilversum

Ambitieus, enthousiast en altijd met een persoonlijke (en oké, een tikkeltje rebelse) noot. Voor een baan in Hilversum ben je bij ons aan het juiste adres! Dit adres bevindt zich op de Oude Amersfoortseweg, in Hilversum dus! Als uitzendbureau in Hilversum weten wij precies wat er speelt op de arbeidsmarkt in deze stad. We hebben connecties met de vetste merken en de mooiste bedrijven: jij wilt een baan in Hilversum? Jij krijgt een baan in Hilversum. Bedrijven in Hilversum opgelet! Als uitzendbureau hebben wij natuurlijk een hele werknemers achterban. Mensen die zin hebben om hun Gooische tanden in een nieuwe job te zetten. Werknemers uit Hilversum die het liefst op hun fietsje naar werk gaan, of gewoon willen werken in de mediastad van Nederland. Graag gaan we voor jouw vacature op zoek naar de beste kandidaat!

Werken in Hilversum

Aangenomen? Gefeliciteerd! Werken in Hilversum is namelijk super leuk (en ja, wij kunnen het weten!). Lekker op je fietsje naar het werk (of gewoon met de trein omdat je graag forens blijft, dat kan natuurlijk ook). Werken in Hilversum betekent: jezelf ontwikkelen in een functie die jou op het lijf geschreven is. Leer, anticipeer en evalueer.

En….. work hard play hard, ook (of helemaal) in Hilversum. Na een lange werkdag is het tijd voor een heerlijk koud drankje op een van de vele terrassen die Hilversum rijk is. Graag proosten we met jou op je nieuwe job!

Solliciteren in Hilversum

Zit jouw baan in Hilversum erbij? Yes! Reageer meteen via de link in de vacature en vertel ons waarom jij de kandidaat bent voor deze baan. Als je ons overtuigd hebt in je sollicitatiebrief, nodigen we je persoonlijk uit voor een kopje koffie en een goed gesprek. In Hilversum natuurlijk….Where else? Solliciteren in Hilversum ging nooit zo makkelijk!

 

Doe eens even sociaal.
@WorkingRebelZ

Vacatures in Hilversum

Voor ieder wat wils, voor ieder wat werks. Wij hebben vacatures voor je in alle soorten en maten. Administratief, commercieel, promotioneel. Jij vraagt, wij plaatsen. Wil je naast je werk ook tijd voor je gezin? Kijk dan eens bij onze parttime vacatures in Hilversum! Ben je student en zoek je een leuke bijbaan in Hilversum of omgeving? Wij hebben de leukste parttime vacatures van het Gooi voor je. Van flexibel tot vast en van nu tot later. Check it out for a job in Hilversum!

bedrijven in Hilversum gingen je voor!

Hilversumse kandidaten aan de slag via Working RebelZ

Vacatures in Hilversum

Content Creator

Hilversum
 Social Vikingz
Fulltime
2.600,- tot 3.000,-

We Like to keep it short! Ben jij Dé nieuwe VI’KING?

Ben jij een Short Video lover en begrijp je als geen ander hoe de nieuwe TikTok addicts kunnen verdwalen in jouw content?

Impact maken en een sterk merk bouwen is waar jij mee aan de slag gaat! Duzzz VI’KING, kom maar op met je creatieve brein! Let’s Connect!

Marketing Manager

Hilversum
 Social Vikingz
Fulltime
3.000,- tot 6.500,-

We Like to keep it short! Ben jij Dé nieuwe VI’KING?

Tegenwoordig googelen, YouTube’en en TikTok’en we er massaal op los en daarom is Short Video content is niet meer weg te denken in het medialandschap.

Laat dit nu net het specialisme van Social Vikingz zijn! Ben jij een echte merkenbouwer die zijn/haar creativiteit graag wil inzetten om dit dynamische social mediabureau op de kaart te zetten?

Dan is dit de functie voor jou!

NIEUW

Schoonmaker in de vakantie

Hilversum
 Keep It Clean
Parttime, Bijbaan, Fulltime
12,- tot 13,50

Wil jij in de vakantie parttime of fulltime aan de slag als schoonmaker? Dat kan! Je kan zowel zelfstandig als in een team aan de slag om onze klanten te verblijden met een prettige leef- & werkomgeving? Wil jij ook de kunst van het schoonhouden leren? Reageer dan snel!

Content Manager

Hilversum
 LEDimpact
Fulltime
2.600,- a 3.500,- p/m

 

In de bruisende media stad weet jij als Content Manager impact te maken! Jouw creativiteit houdt van organiseren, creëren en klantcontact

Door jouw grafische skills en sterk staaltje projectmanagement weet niet alleen de klanten te verblijden, maar ook de organisatie te helpen naar een volgende stap! 

Klinkt dit voor jou als een mooie uitdaging? Lees verder wat we je nog meer te bieden hebben!

NIEUW

Schoonmaker (tijidelijk)

Hilversum
 Keep It Clean
Tijdelijk, Parttime
12,- tot 13,50

Schoon en opgeruimd, werkt altijd beter! Bij Keep It Clean verstaan we de kunst van het schoonhouden en bieden we niet alleen kwaliteit in ons werk, speelt een goede werksfeer, gezelligheid en sociale contacten een belangrijke rol.

Wil jij op een kinderdagverblijf een ondersteunende rol bieden in de dagelijkse huishoudelijke taken? Dit kan iedere werkdag van 09:00 tot 13:00 uur. Indien wenselijk zijn de tijden in overleg anders in te delen. 

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00