035 303 8230 info@workingrebelz.nl

Werken Delft: dat wil iedereen!

 

Zeg JA tegen een vacature in Delft. Deze stad staat altijd aan. Logisch want er studeren 12.8254 studenten. Met haar historische binnenstad, prachtige grachten en Delfts Blauw is Delft een sprookje om doorheen te lopen. Ook jouw carrière sprookje kan beginnen in deze stad. Werken in Delft kan op alle mogelijke manieren. Fulltime, parttime, als student of als starter. De 7.660 bedrijven die hier gevestigd zitten zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Werk in Delft is dus makkelijk te regelen!

Meer informatie

Vacatures in Delft

Working RebelZ is niet vies van een beetje Delfts Blauw. Wij hebben dus ook in de omgeving van Delft werk voor jou. Vacatures in Delft zijn er in alle soorten en maten. Ben jij commercieel aangelegd? Check dan onze sales vacatures in Delft. Ben jij een echte horeca tijger? Aan horeca geen gebrek in Delft. Kijk of er een horeca vacature voor je tussen zit.

Solliciteren in Delft

Vacature gevonden bij Working RebelZ? Reageer meteen zodat je snel kunt solliciteren voor de baan van je dromen in Delft!

Home > Vacatures > Vacatures Delft

Filter


Verkoopmedewerker Winkel Vakantiehulp

Delft
 KiK
Bijbaan
3,29- 6,64 p/u

De klant is altijd koning bij Kik en als verkoopmedewerker ligt daar de belangrijkste rol voor jou. Je helpt de klant daar waar nodig is. Je houdt de winkelvloer geordend en je helpt met het aanvullen van de voorraden. Jij bent van alle markten thuis!

Bekijk vacature

BIJBAAN

Verkoopmedewerker Winkel

Delft
 KiK
Bijbaan
3,78 - 10,05

Voor een succesvolle retailer zoeken wij nog een Verkoopmedewerker Winkel. Het gaat om het mooie merk KiK en we hebben een open vacature voor ons filiaal in Delft. Lees snel verder of we een match hebben!

Bekijk vacature

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00