Werken in Almere

Almere ligt in de provincie Flevoland en telt 215.719 inwoners. Aan weerszijden wordt Almere omringd door het Gooimeer, IJmeer en het Markermeer. Volop water dus. De stad Almere bestaat nog niet heel lang. De eerste woningen werden in 1976 opgeleverd en nu, 45 jaar later is de stad zodanig gegroeid dat zij de hoofdstad van Flevoland (Lelystad) al voorbij is gegroeid. En dan te bedenken dat Almere nog helemaal niet uitgegroeid is! Er komen dagelijks nog steeds veel woningen bij.

Home > Werken in > Almere

Vacatures in Almere

En bij een groeiende stad hoort een groeiende werkgelegenheid. Niet alleen op het gebied van horeca en Retail komen er veel banen bij, ook meer bedrijven gaan zich in Almere vestigen. Dat betekent: mogelijkheden voor iedereen. Winkelmedewerker, callcenter medewerker, verkoopadviseur, merchandiser, promotor, telefonisch verkoper, we kunnen nog wel even doorgaan. Alle functies die jij ambieert, kun je vinden in Almere.

Lang verhaal kort: wil jij onderdeel zijn van deze groeiende stad, neem dan eens een kijkje bij onze vacatures in Almere.

Solliciteren in Almere

Bij het bouwen aan de stad Almere is er ook aan het openbaar vervoer gedacht. Almere is heel makkelijk met de trein of bus te bereiken. En zelfs de stadbussen en taxi’s hebben eigen rijbanen, waardoor je nooit in de file hoeft te staan en je altijd op tijd kan zijn. Heerlijk toch!

Wil jij die uitdaging in Almere aangaan, solliciteer dan nu voor een functie in Almere en we bellen je snel!

Promotor Almere

Almere
 Dutch Moving Media
Freelance, Bijbaan
8,- a 15,- p/u

Hé jij daar! Wil jij werken in jouw omgeving, op jouw moment? Wel eens aan promotiewerk gedacht? Lees snel verder voor de in’s en out’s en reageer meteen!

Door to door verkoper

Almere
 VodafoneZiggo
Fulltime
2.300,- tot 2.530,- p/m

Heb jij goede communicatie skills en houd je van een uitdaging? Dan ben je hier op het juiste adres!

Verkoop Adviseur Binnendienst

Almere
 Zon7
Parttime, Fulltime
2.000, - p/m excl. bonus

Ben jij commercieel ingesteld? Heb jij zin in een baan voor 32-40 uur? Zin om te shinen voor een prachtig merk dat de wereld een stukje groener maakt?

Lees dan snel verder dan lichten we toe!

Sales Medewerker Binnendienst

Almere
 Zon7
Parttime, Fulltime
2.000, - p/m excl. bonus

Zon7 is op zoek naar nieuwe krachten! Ben jij een ster op het gebied van sales, houd jij wel van een uitdaging en ben je ook nog eens fulltime beschikbaar? Wellicht hebben wij dan een match! Lees snel verder en wie weet ben jij degene die wij zoeken!

Verkoopadviseur

Almere
 VodafoneZiggo
Fulltime
2.300, - tot 2.530, - p/m excl. bonus

Zin om lekker op pad te gaan voor VodafoneZiggo? Een fulltime job met een goed salaris én een bonus! Lees snel verder voor alle buitenkansjes voor jou als Verkoopadviseur!

NIEUW

Commercieel Medewerker Binnendienst

Almere
 Zon7
Fulltime
3.500,- p/m

Zon7 zoekt sales talent! Ben jij op zoek naar een fulltime job waarin jouw verkoop skills tot hun recht komen? Graag zetten we de vacature van Commercieel medewerker Binnendienst voor je in de spotlights….

Callcenter Medewerker

Almere
 Zon7
Parttime, Fulltime
2.000,- excl. Bonus

Ben jij opzoek naar een uitdaging waar je veel eigen verantwoordelijkheid krijgt? Ben jij daarbij ook nog eens enthousiast en communicatief sterk? Kijk snel verder, want dan is deze vacature zeker iets voor jou!

Telefonisch Medewerker Binnendienst

Almere
 Zon7
Fulltime
2.000, - p/m excl. bonus

Ben jij op zoek naar een toffe job, waarbij jij veel verantwoordelijkheid krijgt? Beschik jij over een flinke dosis enthousiasme en ben je ook nog eens 32 tot 40 uur per week beschikbaar? Lees dan snel verder!

BIJBAAN

Promotor

Almere
 Dutch Moving Media
Freelance, Bijbaan
8,- a 15,- p/u

Hé jij daar! Wil jij werken in jouw omgeving, op jouw moment? Wel eens aan promotiewerk gedacht? Lees snel verder voor de in’s en out’s en reageer meteen!

Verkoopmedewerker KiK

Almere
 KiK
Parttime, Bijbaan
3,35 - 10,40 per uur

Omgeving Almere opgelet! Zoek jij nog een leuke baan als Verkoopmedewerker voor 20 uur per week? Dat treft, die zoeken wij voor ons filiaal in Almere.

Lees snel verder of dit een match made in heaven is.

Filiaal Manager

Almere
 KiK
Fulltime
CAO Retail Non Food;

Ben jij op zoek naar een fulltime uitdaging binnen de Retail branche? Werk jij graag in een dynamische omgeving en ben jij een echte doorzetter? Dan kan dit zomaar een goede match zijn!

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00