Werken in Arnhem

Het mooie Arnhem is de hoofdstad van de provincie Gelderland. De gemeente telt 162.477 inwoners en staat daarmee op nummer dertien van de grootste gemeentes van Nederland.
Internationaal staat de stad bekend als de ‘Slag om Arnhem’ tijdens de tweede wereldoorlog. Je kunt nog steeds de op verschillende plekken in de stad de markering zien waar tijdens de oorlog hevig werd gevochten.

Home > Werken in > Arnhem

Vacatures in Arnhem

Nou is er geen oorlog meer, maar zijn er dus wel talloze bezienswaardigheden die je terugbrengen in de tijd. En deze bezienswaardigheden trekken toeristen aan en dat betekent ook weer werk tijdens de zomermaanden. Mocht je niet op zoek naar een bijbaan zijn tijdens de vakantiemaanden, dan kun je altijd aan de slag in een van de winkels als winkelmedewerker. Of wellicht wil je meer uitdaging in je werk en wil je liever de diensten en producten van een telecomaanbieder verkopen. Working RebelZ heeft diverse vacatures beschikbaar in Arnhem. Check snel of er iets voor jou tussen zit.

Solliciteren in Arnhem

Heb je die baan gevonden, waar jij graag je tanden in wilt zetten? Klik dan snel op de button die onderaan op de vacaturepagina staat, stuur ons jouw motivatie en jouw CV en dan nemen we snel contact met je op!

Sales Advisor

Arnhem
 Cavallaro
Parttime, Bijbaan
14,75 tot 18,- bruto per uur

Ben jij modebewust en op zoek naar een leuke job in het weekend?

Evenementen Beveiliger

Arnhem
 TSC Crowd Management
Parttime
11,58 tot 14,- per uur

Ben jij evenwichtig en communicatief sterk?  Dan is deze baan als Evenementen Beveiliger misschien wel wat voor jou.

NIEUW

Event Medewerker

Arnhem
 TSC Crowd Management
Parttime
10,34 tot 12,50 p/u

Kom jij werken als Event Medewerker op de leukste festivals van Nederland? 

Ben jij energiek, leergierig en sociaal? Lees dan verder! En misschien word jij onze nieuwe collega!

 

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00