Werken in Den Haag

Iedereen wil toch werken in die mooie stad achter de duinen? Deze stad is met 537.988 inwoners, op Amsterdam en Rotterdam na de grootste stad van ons land. Altijd een goede sfeer, vlakbij het strand en talloze bedrijven, winkels en restaurants waar ze staan te springen om personeel. In deze politieke hoofdstad wordt de koers van ons land bepaald. Dat gegeven plus de grote expat community en centrale ligging maakt dat veel grote bedrijven zich hier willen vestigen. We noemen een T-Mobile, Rode Kruis, Total en een Staatsloterij. Aan de slag in Den Haag dus!

Home > Werken in > Den Haag

Vacatures in Den Haag

Op zoek naar een vacature in Den Haag? Goed idee! Check onze vacature pagina voor al onze vacatures in Den Haag. Commercieel, administratief, vast of flex: Working RebelZ heeft het allemaal.

Solliciteren in Den Haag

Heb je een vacature naar je hart gevonden? Wil je graag solliciteren in Den Haag? Reageer dan snel en vertel ons waarom jij geknipt bent voor deze job. Wie weet wandel jij dan binnenkort jouw toekomstige kantoor binnen voor een sollicitatiegesprek. Natuurlijk ga jij ze omverblazen met jouw talenten. Dat heb jij goed gedaan! Tijd voor een welverdiend Haags bakkie in de stad waar jouw carrière begint.

BIJBAAN

Vulploeg Medewerker

Den Haag
 KiK
Parttime, Bijbaan
3,35 tot 6,77 p/u

Ben jij opzoek naar de ideale bijbaan? En ben jij niet vies van hard werken en woon je in de omgeving van Den Haag? Chill, dan zijn wij waarschijnlijk een goeie match!

Verkoopmedewerker Buitendienst

Den Haag
 VodafoneZiggo
Fulltime
2.300,- a 2.530,- p/m

Wij hebben dé startersfunctie in de sales voor jou beschikbaar! Ben je ambitieus, resultaatgericht en wil je graag doorgroeien bij de marktleider in de telecom? Lees snel verder en solliciteer direct!!

NIEUW

Verkoper

Den Haag
 Working RebelZ
Parttime, Bijbaan
11,- tot 15,- p/u

Ben jij niet op je mondje gevallen en weet je precies hoe je een klant overtuigt? Ben je daarbij op zoek naar werk in de omgeving van Den Haag? Dan hebben wij misschien het antwoord voor je: Verkoper in Den Haag!

Medewerker winkel Den Haag

Den Haag
 KiK
Parttime
3,35 - 10,40

Ben jij op zoek naar een parttimebaan in Den Haag? Zoek dan niet verder, want Kik zoekt een medewerker voor in hun winkel voor 20 tot 24 uur. Woon jij in (de regio van) Den Haag, lees dan snel verder of jij de nieuwe collega van Kik bent.

NIEUW

Verkoopmedewerker Kleding

Den Haag
 KiK
Bijbaan
3,35 - 10,40 per uur

Jij houdt niet van stilzitten en jij bent van alle markten thuis. Klanten helpen, kleding vouwen, voorraden aanvullen. Niets is jou te veel. Jij bent een behulpzame collega die overal inzetbaar is. Klantvriendelijk zijn, staat bij jou voorop.

BIJBAAN

Verkoopmedewerker Retail

Den Haag
 KiK
Parttime
3,35 - 10,40 per uur

Omgeving Den Haag opgelet! Zoek jij nog een leuke nieuwe baan als Verkoopmedewerker? Dan hebben wij goed nieuws, want die hebben wij voor je vacant!

Lees snel verder of jij de nieuwe collega van Kik bent!

BIJBAAN

Medewerker Weekend

Den Haag
 KiK
Bijbaan
3,35 - 6,77 p/u

LET OP! Wij hebben een toffe bijbaan voor je in de aanbieding. Wil jij graag iets bijverdienen en ook nog genoeg tijd overhouden voor je andere bezigheden? Lees dan zeker snel verder!

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00