Werken in Enschede

Woon jij in de buurt van Enschede en ben je op zoek naar een leuke baan? Vast, flexibel, nu of later? Working RebelZ heeft vele vacatures in de buurt van Enschede. Werken in de grootste stad van Overijssel heeft zo zijn voordelen: de gezellige Oude Markt met vele kroegjes en terrasjes, de markt op zaterdag op het H.J. van Heekplein en de ligging: vlakbij de Duitse grens. Een weekendje Berlijn was nooit zo makkelijk! Enschede heeft ook voor de werkzoekende genoeg opties. Ga de arbeidsmarkt van Enschede op. Working RebelZ helpt je graag een handje. Zo kun jij snel werken in Enschede!

Home > Werken in > Enschede

Vacatures in Enschede

Working RebelZ is helemaal thuis in de vacatures in Enschede. Onze opdrachtgevers zitten in heel Nederland. Noord, Zuid, West….en Oost dus! Ben jij op zoek naar een leuke vacature maar twijfel je nog een beetje welke richting je op wilt? Wil je graag werken in Enschede en ben je benieuwd wat Working RebelZ precies voor jou kan betekenen? Ga snel naar onze vacature pagina voor alle vacatures in de buurt van Enschede of bel ons op voor meer informatie. Kun je ons meteen inpakken met jouw enthousiasme!

Solliciteren in Enschede

Als je aan de slag wilt in Enschede, dan zal je moeten solliciteren in Enschede. Daar hoef je geen hogere wiskunde voor gestudeerd te hebben (dit kan net zo goed een MBO opleiding Event management zijn). Reageer op een vacature in omgeving Enschede waar jouw talenten het antwoord op zijn, overtuig ons in jouw motivatiebrief en wij koppelen je aan het bedrijf! Even afwachten…..bingo? Dan mag je op sollicitatiegesprek in Enschede…..where else?

BIJBAAN

Winkelmedewerker

Enschede
 KiK
Bijbaan
5,56 tot 11,88

Altijd al in een winkel willen werken? Affiniteit met mode? Sla dan snel je slag als werkzoekende en lees snel verder. KiK zoekt namelijk een Winkelmedewerker!

NIEUW

Verkoopmedewerker Lifestyle

Enschede
 KiK
Parttime
9,45- 11,88 p/u

Heb jij altijd al in de Retail branche willen werken en heb je ook nog tijd over in de week? Dat komt goed uit, want het filiaal van KiK in Enschede zoekt een Verkoopmedewerker Lifestyle voor 16 tot 20 uur in de week. Lees snel verder!

BIJBAAN

Winkelmedewerker Weekend

Enschede
 KiK
Bijbaan
4,54 tot 11,88

Woon je in de omgeving van Enschede, ben jij op koopavonden en in de weekenden/vakanties beschikbaar? Dan heb ik goed nieuws voor jou, want KiK in Enschede is op zoek naar een winkelmedewerker voor minimaal 10 uur per week.

SUMMER JOB

Verkoper Retail Vakantiehulp

Enschede
 KiK
Bijbaan
3,35 - 6,77 p/u

De vakantieperiode komt er weer aan en dat betekent dat je weer kun starten met een vakantiejob. En laat Kik in Enschede nou net ruimte hebben voor een verkoper retail.

SUMMER JOB

Winkelmedewerker tijdens de vakanties

Enschede
 KiK
Bijbaan
3,35 - 6,77 p/u

Is je school dicht vanwege de vakantie en verveel jij je? Kik heeft een vacature voor in de zomermaanden. Zo kun jij ervaren hoe het is om in de retail te werken en ook nog eens je tijd zinvol vullen. Lees snel verder of de functie van winkelmedewerker bij Kik iets voor jou is!

Sales Medewerker

Enschede
 Working RebelZ
Parttime, Bijbaan
11,- tot 15,- p/u

Ben jij commercieel ingesteld en heb je een vlotte babbel? Woon je in de buurt van Enschede? Wel eens gedacht aan een sales functie? Wij zijn namelijk op zoek naar een Sales Medewerker! Lees snel verder voor de details.

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00