Werken in Enschede

Woon jij in de buurt van Enschede en ben je op zoek naar een leuke baan? Vast, flexibel, nu of later? Working RebelZ heeft vele vacatures in de buurt van Enschede. Werken in de grootste stad van Overijssel heeft zo zijn voordelen: de gezellige Oude Markt met vele kroegjes en terrasjes, de markt op zaterdag op het H.J. van Heekplein en de ligging: vlakbij de Duitse grens. Een weekendje Berlijn was nooit zo makkelijk! Enschede heeft ook voor de werkzoekende genoeg opties. Ga de arbeidsmarkt van Enschede op. Working RebelZ helpt je graag een handje. Zo kun jij snel werken in Enschede!

Home > Werken in > Enschede

Vacatures in Enschede

Working RebelZ is helemaal thuis in de vacatures in Enschede. Onze opdrachtgevers zitten in heel Nederland. Noord, Zuid, West….en Oost dus! Ben jij op zoek naar een leuke vacature maar twijfel je nog een beetje welke richting je op wilt? Wil je graag werken in Enschede en ben je benieuwd wat Working RebelZ precies voor jou kan betekenen? Ga snel naar onze vacature pagina voor alle vacatures in de buurt van Enschede of bel ons op voor meer informatie. Kun je ons meteen inpakken met jouw enthousiasme!

Solliciteren in Enschede

Als je aan de slag wilt in Enschede, dan zal je moeten solliciteren in Enschede. Daar hoef je geen hogere wiskunde voor gestudeerd te hebben (dit kan net zo goed een MBO opleiding Event management zijn). Reageer op een vacature in omgeving Enschede waar jouw talenten het antwoord op zijn, overtuig ons in jouw motivatiebrief en wij koppelen je aan het bedrijf! Even afwachten…..bingo? Dan mag je op sollicitatiegesprek in Enschede…..where else?

Sales Advisor

Enschede
 Cavallaro
Bijbaan
Een marktconform salaris

Cavallaro Napoli is opzoek naar een sales advisor om de ‘Cavallaro Family’ te versterken!

SUMMER JOB

Verkoper Retail Vakantiehulp

Enschede
 KiK
Bijbaan
3,35 - 6,77 p/u

De vakantieperiode komt er weer aan en dat betekent dat je weer kun starten met een vakantiejob. En laat Kik in Enschede nou net ruimte hebben voor een verkoper retail.

SUMMER JOB

Winkelmedewerker tijdens de vakanties

Enschede
 KiK
Bijbaan
3,35 - 6,77 p/u

Is je school dicht vanwege de vakantie en verveel jij je? Kik heeft een vacature voor in de zomermaanden. Zo kun jij ervaren hoe het is om in de retail te werken en ook nog eens je tijd zinvol vullen. Lees snel verder of de functie van winkelmedewerker bij Kik iets voor jou is!

Sales Medewerker

Enschede
 Working RebelZ
Parttime, Bijbaan
11,- tot 15,- p/u

Ben jij commercieel ingesteld en heb je een vlotte babbel? Woon je in de buurt van Enschede? Wel eens gedacht aan een sales functie? Wij zijn namelijk op zoek naar een Sales Medewerker! Lees snel verder voor de details.

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00