Werken in Goes

In het hart van Zeeland vind je de stad Goes. Goes heeft ruim 28.000 inwoners en er is altijd wel iets te doen. Kermis, markt, sporten en er draait altijd wel een leuke film in Filmhuis ’t Beest. Je hoeft je zeker nooit te vervelen in Goes. De karakteristieke pleintjes en de historische straten zorgen ervoor dat je je in het buitenland waant. En dan hebben we het nog niet eens over het Zeeuwse dialect dat in Goes wordt gesproken.

De kademuren van de stadshaven behoren tot rijksmonumenten. Aan de namen van de kades kun je herkennen welke handelswaren daar vroeger binnenkwamen. Turfkade, Bierkade maar ook Ketelkade. Vroeger was er op werkgebied al veel te doen, dat is anno nu niet anders. Al zien de banen er tegenwoordig wel wat anders uit.

Home > Werken in > Goes

Vacatures in Goes

Ook in het hartje van Zeeland heeft Working RebelZ vacatures voor jou beschikbaar. Wij willen iedere werkzoekende helpen bij het vinden van de juiste (bij)baan. Of je nou nog studeert of juist niet meer. Of dat je wellicht net je diploma behaald hebt of gewoon een nieuwe uitdaging op werkgebied zoekt. Je bent bij Working RebelZ aan het juiste adres. Kijk snel bij onze vacatures of er een vacature in Goes voor jou beschikbaar is!

Solliciteren in Goes

Of je nou in Goes zelf woont, of in de regio. Dat maakt allemaal niets uit. Net als je opleiding. Wij vinden je motivatie om ergens aan de slag te willen, vaak belangrijker dan je ervaring of je opleiding. Uiteindelijk kiezen we jou als persoon! Goes is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Elk half uur gaat er een trein in alle richtingen. Als je een interessante functie hebt gevonden, klik dan op de sollicitatie button onder op de vacature pagina. Stuur ons je motivatiebrief en je CV en we bellen je snel!

Solliciteren maar op die baan in Goes!

BIJBAAN

Winkelmedewerker in het weekend

Goes
 KiK
Bijbaan
3,53 tot 11,75

✅ Personeelskorting bij alle vestigingen;

✅ Een afwisselende functie;

✅ Gezellige collega’s!

Klinkt goed toch? Woon jij in Goes of omgeving en ben je beschikbaar in het weekend? Dan hebben wij misschien wel goed nieuws voor jou! KiK is namelijk op zoek naar een Winkelmedewerker in het weekend en biedt een €3,53 tot €11,75 per uur! Lees snel verder en check of de vacature bij jou past!

 

 

Winkelmedewerker KiK

Goes
 KiK
Parttime
9,40 - 11,75 per uur

Goes opgelet! We hebben een leuke vacature in de aanbieding voor minimaal 16 tot 20 uur per week. Hou je van de retail branche? Dan zit je helemaal goed.

Wij zoeken een Winkelmedewerker voor KiK Goes.

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00