Werken in Groningen

Werken in Groningen! YES! Wist je dat deze bruisende studentenstad tot een van de gelukkigste steden van Europa behoort? Werken in Groningen moet dus wel bijdragen aan jouw geluk! Groningen telt 200.000 inwoners waarvan een kwart student en is daarmee de jongste stad van Nederland! Dat je kunt kroegjes hoppen tot in de vroege uurtjes zal je dus niet verbazen. Jonge mensen willen feesten maar ook leren, organiseren, debatteren…..De stad is elke dag volop in ontwikkeling en daarmee een interessante locatie voor bedrijven. Werken in Groningen betekent: de keuze uit 15.690 bedrijven die zich daar hebben gevestigd.

Home > Werken in > Groningen

Vacatures in Groningen

Working RebelZ heeft helaas niet bij al deze bedrijven een rebelse voet tussen de deur maar wel bij een aantal in de buurt van Groningen! Check onze vacatures in Groningen voor een overzicht en kijk of er wat tussen zit. Wij richten ons als uitzendbureau op studenten, starters, fulltimers en parttimers. Ben je student in Groningen, (hoe leuk!) check dan onze flex vacatures in Groningen. Ben je afgestudeerd, (gefeliciteerd!) kijk dan eens bij onze fulltime banen in Groningen! Zo veel mensen, zo veel wensen, zo veel banen bij Working RebelZ!

Solliciteren in Groningen

Wil jij aan de slag in Groningen en heb jij de vacature gevonden die helemaal past bij jouw competenties? Reageer dan snel op deze vacature en wij nemen contact met je op. Klikt het, dan koppelen we je aan het gelukkig bedrijf in Groningen. Misschien zet jij daar binnenkort je eerste stap over de drempel op weg naar je sollicitatiegesprek! Het kan snel gaan……

Assistent Winkel Manager

Groningen
 KiK
Parttime, Fulltime
1.800, - tot 1.900,

Wij zoeken NU een Assistent Winkel Manager voor KiK Groningen!

Heb jij wel zin in werk aan de winkel, ben je klantvriendelijk én heb je een kritische blik? Die kunnen we dan goed gebruiken bij KiK Groningen!

Winkelmedewerker KiK

Groningen
 KiK
Parttime
9,45 - 11,88 per uur

Groningen opgelet! We hebben een leuke vacature in de aanbieding voor minimaal 16 uur per week. Hou je van de retail branche? Dan zit je helemaal goed.

Wij zoeken een Winkelmedewerker voor KiK Groningen.

BIJBAAN

Bijbaan Weekendhulp

Groningen
 KiK
Bijbaan
4,54 tot 11,88

Ben jij op zoek naar een weekendbaan en wil jij wat bijverdienen. Dat kan! In de gezelligste stad van het noorden: Groningen dus. KiK geeft jou de mogelijkheid om naast je school/opleiding/studie ook wat bij te verdienen. Benieuwd wat KiK jou te bieden heeft? Lees dan snel verder.

NIEUW

Verkoopadviseur in de Buitendienst

Groningen
 VodafoneZiggo
Parttime, Fulltime
2.300 tot 2.530 p/m excl. bonus

Ben jij een echte strijder net als de spelers van het Nederlands elftal en heb je er alles voor over om je doelen te behalen? Dan scoor je punten bij VodafoneZiggo!

Als verkoopadviseur in de buitendienst kunnen we een strijder zoals jij namelijk goed gebruiken!

Verkoopadviseur in de Buitendienst

Groningen
 VodafoneZiggo
Parttime, Fulltime
2.299 tot 2.528

Ben jij helemaal ready voor een nieuwe uitdaging? Ga jij vol overtuiging te werk en ben jij een echt communicatiebeest? Dan ben jij DE kandidaat voor deze verkoopfunctie in de buitendienst!

NIEUW

Winkel Manager

Groningen
 KiK
Fulltime
1.800,- tot 2.400,- p/m

Ben jij een echte doorzetter en hou je van leiding geven? Lees dan vooral verder want misschien is deze baan als Winkel Manager bij KiK wel geschikt voor jou.

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00