Werken in Lelystad

Lelystad is de hoofdstad van de provincie Flevoland en telt 79.769 inwoners. De eerste bewoners van Lelystad kwamen op 28 september 1967. Doordat Lelystad nog niet zo lang geleden is ontstaan, is de stad een van de jongste woonplaatsen van Nederland en er is werk genoeg! Lelystad kent 4 grote bedrijventerreinen, daarnaast is er zoveel landelijk gebied rondom Lelystad, dat veel grote bedrijven ervoor gekozen hebben om zich daar te vestigen. Denk aan Mc Cain, Giant, Donkervoort en Mac3Park. Deze bedrijven zijn nog maar het topje van de ijsberg. Ook heeft Lelystad vier grote winkelcentra en een eigen airport. Over dat vliegveld gesproken, daar hebben ze zulke grote plannen mee dat er nog veel meer banen bij zullen komen.

Home > Werken in > Lelystad

Vacatures in Lelystad

Winkels, bedrijven, natuur, kunst en cultuur. Je vindt het allemaal in Lelystad.
Of je nou fulltime of parttime beschikbaar bent. Als promotiemedewerker ben jij flexibel in je werkdagen en hou je altijd tijd over voor andere leuke dingen. Wil je toch graag 5 dagen per week werken, dan hebben wij de functie voor commercieel medewerker binnendienst voor je beschikbaar.

Ben je op zoek naar een baan in Lelystad, en wil je de actuele vacatures bekijken, klik dan hier.

Solliciteren in Lelystad

De infrastructuur van Lelystad is goed ingericht op fietsers. Er zijn aparte fietspaden die vrij van de wegen liggen. Ook is er gedacht aan de mensen die met het openbaar vervoer reizen. Lelystad heeft een treinstation en er rijdt een stadsbusdienst. Er is dus geen reden om niet in Lelystad aan de slag te gaan! Heb je een duwtje in de rug nodig, neem dan eens een kijkje bij onze tips & trick pagina! Solliciteren in Lelystad was nooit zo makkelijk

Good luck!

Bijbaan Verkoper Kleding

Lelystad
 KiK
Bijbaan
3,53 tot 11,75

KiK in Lelystad zoekt een verkoper voor 10 uur om het team komen te versterken. Wil jij werkervaring opdoen in de retail branche en ben jij zowel doordeweeks als op koopavonden en in de weekenden beschikbaar?

Lees dan snel verder of jij de juiste match bent.

Sales Advisor

Lelystad
 Cavallaro
Parttime, Fulltime
10,24 tot 15,04 per uur

Cavallaro Napoli is opzoek naar een sales advisor om de ‘Cavallaro Family’ te versterken!

Wil jij je verkoopskills verder ontwikkelen, je in de nieuwste collecties kleden en klanten boven verwachting helpen? Dan zoeken wij jou!

NIEUW

Junior Accountmanager

Lelystad
 VodafoneZiggo
2.300 tot 2.530 p/m + bonus en benefits;

Vind jij het leuk om gesprekken te voeren? Ben jij proactief en vind jij het heerlijk om in de buitenlucht te werken? Dan ben jij bij ons aan het goede adres!

Sales Manager Buitendienst

Lelystad
 VodafoneZiggo
Fulltime
2.300,- a 2.530,- p/m

Jij kan Sales Manager worden in de buitendienst! Wil je weten hoe? Wij gaan je alles vertellen hoe jij Sales Manager kan worden. Lees snel verder…!

BIJBAAN

Kleding Verkoper (Bijbaan)

Lelystad
 KiK
Bijbaan
4,54 tot 11,88

Flevoland heeft een vacature. Dit keer gaat het om de locatie in Lelystad. Wil jij op koopavonden en in de weekenden/vakanties werken? Ben jij klantvriendelijk, enthousiast en heb jij affiniteit met kleding? Lees dan snel verder

NIEUW

Parttime Winkelmedewerker

Lelystad
 KiK
Parttime
9,45 - 11,88 per uur

Wil jij een leuke afwisselende job en ook nog tijd overhouden? Dan hebben wij goed nieuws, want KiK zoekt een flexibele verkoopmedewerker voor 16 tot 20 uur per week in Lelystad! Lees snel verder!

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00