2 juni 2021

1. Telecom accountmanager
Een accountmanager is voornamelijk een vast contactpersoon voor klanten en/of opdrachtgevers. In deze functie zorg jij er dus voor dat je de klant behoud en dat de klant producten of diensten blijft afnemen.

2. Commercieel medewerker binnendienst
Een Commercieel medewerker binnendienst is voornamelijk bezig met telefonische gesprekken voeren met klanten, offertes opstellen, klanten werven, klachten behandelen en nog veel meer. Dus echt een toffe baan, jij hebt dus heel veel verantwoordelijkheid!

3. Sales adviseur in de buitendienst
Als sales adviseur in de buitendienst, ga jij langs de deuren van de ondernemers of consumenten. Deze functie is voornamelijk dus koude acquisitie. Je gaat dus onaangekondigd langs om de ondernemer of consument te overtuigen om over te stappen of diensten/producten af te nemen.

4. Salesmanager
Een salesmanager is verantwoordelijk voor het verkopen van producten en/of diensten. Ook stuurt de salesmanager de verkopers, vertegenwoordigers en accountmanagers aan. Bij deze functie geef je dus leiding aan een team.

5. Fieldcoach
Als Fieldcoach ben jij de verantwoordelijke en het aanspreekpunt voor verschillende teams. Dit kan voor verschillende projecten zoals bijvoorbeeld voor VodafoneZiggo. Jij bent degene die de Adviseurs en Teamleiders aanstuurt. Dit is een taak waar veel verantwoordelijkheid bij komt kijken, maar ook een stukje inzicht. Ook is het behalen van de targets een taak die bij deze functie hoort.

Hulp nodig bij het vinden
van jouw nieuwe uitdaging?!

Jobalert aanmaken