SOLLICITATIE  
TIPS & TRICKS 

Hulp nodig bij het vinden
van jouw nieuwe uitdaging?!

Jobalert aanmaken

DE NIEUWSTE VACATURES

                                                                                                  Of bekijk direct alle vacatures

Onze winkel > Intersport Twin Sport in Utrecht zoekt per direct een Store Manager. Verantwoordelijk, relevante ervaring in soortgelijke functie, enthousiast én 38 uur per week klaar voor de wedstrijd. Klinkt als iemand als jij? Lees dan verder voor de details!

Verantwoordelijkheid, interne trainingen en prima salaris! Dat krijg je als je Recruiter IT bij Noyce. Ben jij enthousiast en communicatief sterk? Lees dan verder want dan hebben we misschien een match!

Heb jij een commerciële ambitie, ben je communicatief sterk en heb je zin in een baan met veel eigen verantwoordelijkheid? Lees dan snel verder want wij zoeken een enthousiaste Business Developer voor Noyce!

Voor 123 Projectkeukens zijn wij op zoek naar een fulltime keukenmonteur. Heb jij al enige ervaring of wil je graag in de bouw werken? Ben je ook nog eens 38-40 uur per week beschikbaar en zit jij niet aan kantoortijden vast? Lees dan snel verder!

Een team kan niet zonder goede coach. Dat geldt ook voor het winkelteam van Intersport Twinsport in Utrecht. Ben jij de storemanager die zowel de medewerkers als de winkel in goede banen leidt? Solliciteer dan nu!