Werken bij Garagepark?

Highlights Garagepark

Dynamische werkomgeving met leuke collega’s

Informele en prettige werksfeer

Doorgroeimogelijkheden die op de loer liggen

Kwalitatief en servicegericht

Over Garagepark

Wij zijn marktleider op het gebied van garageboxen, en zijn dat al 15 jaar. Of we daar trots op zijn? Absoluut! De teller in 2022 staat op 43 garageparken en meer dan 3500 boxen en als het aan ons ligt komen daar nog vele boxen en parken bij.

De boxen kunnen gebruikt worden als opslagruimte en werkruimte. Dit maakt de ruimtes multifunctioneel en uniek. Wil je een garagebox kopen? Graag! Liever huren? Geen probleem. De parken worden goed beveiligd en beschikken daarbij over sanitaire voorzieningen; stroom & verlichting en een eigen postadres voor de klant. Een kleine investering voor een werkplek en opbergruimte die van alle gemakken voorzien is. Wat wil je nog meer?  

Bij ons werken? Dat kan!

Werken bij Garagepark

Werken bij een snelgroeiend bedrijf, wie wil dat niet? Bij GaragePark krijg je deze kans. Dit maakt dat de doorgroeimogelijkheden voor het oprapen liggen als jij ons laat zien wat je in the box hebt. Onze werksfeer is ongedwongen en gezellig. We houden van hard werken maar ook van een praatje bij de koffie en een goed verhaal tijdens de lunch.

Bij GaragePark houden we vanzelfsprekend van genoeg ruimte, dat is wat wij aanbieden! Deze ruimte willen we ook graag creëren voor onze werknemers. Ruimte voor nieuwe ideeën, ruimte voor jouw ontwikkeling en ruimte om samen met jou aan de weg te timmeren. Op naar de 5000 boxen in 2023?

Vacatures van Garagepark

NIEUW

Allround Marketeer

Blaricum
 GaragePark
Fulltime
2.000,- tot 3.000,-

Als wij zeggen InDesign en Photoshop, weet jij dan wat je daar allemaal mee kunt? Heb je affiniteit met social media en heb je zin in een nieuwe uitdaging voor 40 uur per week? 

Lees dan snel verder want wij zoeken per direct een Allround Marketeer voor GaragePark!

NIEUW

Marketeer

Blaricum
 GaragePark
Fulltime
2.000,- tot 3.000,- p/m

Heb jij ervaring met online marketing, is social media helemaal jouw ding en heb je je kennis van InDesign en Photoshop paraat?

Lees dan verder want wij zoeken een Marketeer voor GaragePark!

Medewerker Werkvoorbereiding

Blaricum
 GaragePark
Fulltime
Vanaf 3.000 per maand

GaragePark zoekt NU een Medewerker Werkvoorbereiding! Heb jij ervaring in de bouwkunde en wil jij onderdeel uitmaken van een snelgroeiend bedrijf waar the sky the limit is? Lees dan snel verder!

Projectmanager Bouw

Woerden
 GaragePark
Fulltime
5000 - 6000

Voor GaragePark zoeken wij een enthousiaste duizendpoot die de kar trekt van onze bouwprojecten. Ben jij een ondernemer pur sang en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Zicht op vast contract en salaris tussen de € 5000, - € 6000,- bruto per maand.  

Lees snel verder!

Medewerker Grondonderzoek

Blaricum
 GaragePark
Fulltime
Vanaf 3.000 per maand

Ben jij een echte researcher, analytisch en communicatief vaardig? Ook nog op zoek naar een uitdaging voor 32-40 uur per week? Wellicht hebben we dan een match want wij zoeken per direct een Medewerker Grondonderzoek voor GaragePark. 

Lees je verder?

Technisch Ontwikkelaar

Blaricum
 GaragePark
Fulltime
5000 - 6000

GaragePark zit nu op 43 garageparken maar heeft de ambitie dit aantal aanzienlijk te vergroten. Heb jij zin om leiding te geven aan de bouwprocessen om dit te verwezenlijken? Je hebt zicht op een vast contract en een salaris tussen de € 5000, - € 6000,- bruto p/m.

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00