Werken bij Jumbo Heemskerk?

Highlights Jumbo Heemskerk

Werken bij beste supermarkt van Nederland

Toffe bedrijfsfeesten

Veel evenementen waar jij onderdeel vanuit kunt maken
Werken in een hecht team dat altijd in is voor gezelligheid!

Over Jumbo Heemskerk

Jumbo Roemer in Heemskerk is niet zomaar een supermarkt. Sterker nog; het is één van de beste supermarkten van Nederland. Een supermarkt die geen 9 wil zijn maar een 9,5 en dit zie je vooral terug in de klanttevredenheid. Jumbo Roemer zet net een stapje extra, organiseert mooie evenementen en houdt zich dagelijks bezig met een uniek aanbod voor de klanten. Hierbij kun je denken aan de ruime keuze aan versgebakken en belegde broodjes; de heerlijke Dunkin’ Donuts; de drankjes van Glod Dry en de verse smoothies. Leuk detail: de supermarkt heeft maar liefst zes verschillende fruitpers-machines. Vers van de pers zijn ze dus zondermeer!

Werken bij Jumbo Heemskerk

Jumbo Roemer in Heemskerk is niet alleen voor haar klanten uniek, ook voor het hechte team van medewerkers. Alleen enthousiaste medewerkers zorgen voor tevreden klanten dus vanzelfsprekend willen wij dat ons team elke dag blij naar het werk gaat.

Een gezellige werksfeer binnen een hecht team kenmerkt deze winkel. We zien vriendschappen ontstaan; we zien plezier tussen collega’s. Ook dat is waar wij het voor doen. Daarom wordt er veel tijd besteed aan leuke activiteiten, bedrijfsfeesten en evenementen op de werkvloer.

Play hard, work hard: natuurlijk moet er ook gewerkt worden en kun je bouwen aan je carrière. Hoe dan? Je krijgt persoonlijke begeleiding, vele opleidingsmogelijkheden en kansen om door te groeien. Klinkt als een prettige werkgever toch? En vanuit het team van Jumbo Heemskerk kunnen wij zeggen: zo klinkt het niet alleen, zo is het ook!

Vacatures van Jumbo Heemskerk

NIEUW

Bakkerij Medewerker

Heemskerk
 JUMBO Heemskerk
Parttime, Fulltime
4,39 tot 11,80 bruto per uur;

Heb je affiniteit met brood (het liefst ook bakken) en vind je het geen probleem om je werkdag om 05:30 in te luiden bij de oven in onze bakkerij? Dan hebben we misschien een match want wij zoeken een Bakkerij Medewerker!

Lees snel verder!

NIEUW

Medewerker Bakkerij

Heemskerk
 JUMBO Heemskerk
Parttime, Fulltime
4,39 tot 11,80 p/u

Hou jij van bakken, creëren en klantcontact? Ben je een vroege vogel en ben je stressbestendig? Heb jij oren naar een baan bij een van de leukste supermarkten van Nederland? 

Lees dan snel verder want wij zoeken een Medewerker Bakkerij bij Jumbo Heemskerk!

NIEUW

Manager Bakkerij

Heemskerk
 JUMBO Heemskerk
Parttime, Fulltime
12,61 tot 15,16

Heb jij ervaring in een leidinggevende functie, ben je een vroege vogel en ben je stressbestendig? Heb jij oren naar een baan bij een van de leukste supermarkten van Nederland? 

Lees dan snel verder want wij zoeken een Manager Bakkerij bij Jumbo Heemskerk!

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00