Werken bij KIK?

Highlights KiK

Prettige werksfeer waarin iedereen voor elkaar klaarstaat

Een direct dienstverband bij Kik in CAO Retail & Non-Food

Mode voor het hele gezin voor een betaalbare prijs

Een van de snelst groeiende discount retailers met bijna 50  fillialen in Nederland!

Vacatures van KiK

Parttime Winkelmedewerker

Stadskanaal
 KiK
Parttime
9,40 - 11,75 per uur

Wil jij werken in een winkel waarbij je mensen kunt stylen van top tot teen? Goed nieuws! Dat kan als Parttime Winkelmedewerker! Midden in het mooie Stadskanaal biedt KiK betaalbare kleding en woonaccessoires aan, waar jij als Parttime Winkelmedewerker de klant mee kunt verblijden! Wat je nog meer gaat doen als Winkelmedewerker? Dat gaan wij je vertellen.

BIJBAAN

Bijbaan Verkoper Kleding

Utrecht Kanaleneiland
 KiK
Bijbaan
3,53 tot 11,75

Je heet de klant welkom en vraagt of je ergens mee kan helpen. Jij weet je wel raad met alle vragen. Geen klant in de winkel? Jij gaat de winkel door en bekijkt of je nog kleding kunt opvouwen of voorraden kunt aanvullen. Nieuwe producten label je en verwerk je in de winkel. Jouw werkdag zal elke keer weer anders zijn.

NIEUW

HR Adviseur

Best
 KiK
Fulltime
3.200 tot 4.000

Ben jij een echte aanpakker en heb je ervaring in de wereld van HR? Dan hebben wij misschien een job voor je als HR Adviseur!

TOP JOB

HR Adviseur

Best
 KiK
Parttime, Fulltime
3.200,- tot 4.000,- p/m

Jij neemt graag de touwtjes in handen en houdt ervan dat de zaken op orde zijn. Als HR Adviseur bij KiK krijgt jouw HR-passie alle ruimte om te groeien, te leren en te optimaliseren! Klaar voor de volgende stap? Lees snel verder...

NIEUW

Parttime Winkelmedewerker

Vlissingen
 KiK
Parttime
9,40 - 11,75 per uur

Wil jij een leuke afwisselende job en ook nog tijd overhouden? Dan hebben wij goed nieuws, want KiK zoekt een flexibele verkoopmedewerker voor 16 uur per week in Vlissingen! Lees snel verder!

BIJBAAN

Winkel Bijbaan

Waalwijk
 KiK
Bijbaan
3,53 tot 11,75

Wil jij lekker bij verdienen en tijd overhouden voor leuke dingen? Woon jij in de regio van Waalwijk? Dan hebben we een bijbaan voor je!

Over KiK

KiK staat voor: Klant is Koning. KiK is van origine een Duits merk en biedt kwalitatief textiel tegen betaalbare prijzen. Inmiddels heeft het modemerk 4000 filialen in heel Europa. In 2013 opende de textieldiscounter haar eerste filiaal in Nederland en inmiddels zijn dat er bijna 50!

KiK verkoopt kleding voor het hele gezin en heeft ook een breed assortiment grote maten kleding voor zowel dames als heren. Ook heeft het merk een breed scala aan non-food producten (30% van het totale assortiment). Niet alleen scoor je bij KiK je trendy outfit, ook ben je er aan het juiste adres voor huis, tuin en keuken.

Koning is de klant dus zondermeer bij KiK!

Werken bij KiK

KiK groeit verder en opent meer vestigingen in Nederland. Omdat het bedrijf constant in beweging is, is KiK voortdurend op zoek naar nieuwe collega’s voor vestigingen in heel Nederland.

KiK biedt ook vacatures binnen de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL). In deze functie ben je in dienst van KiK en ga je één of twee dagen per week naar school. Leren en werken tegelijk!

Als je aan de slag gaat bij KiK krijg je een rechtstreeks dienstverband en word je opgenomen in een dynamisch team waarin iedereen elkaar motiveert!

Zien we je snel in een van onze filialen?

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00