035 303 8230 info@workingrebelz.nl

Werken bij KIK?

Highlights KIK

Modieuze kleding tegen discountprijzen
Complete outfit minder dan € 30,-
Snelgroeiend bedrijf met 3600 filialen in Europa
Kwalitatieve kleding voor het hele gezin.

Vacatures van KIK

Verkoopmedewerker bij KiK

Spijkenisse
 KiK
Bijbaan
3,78 - 10,05 p/u

Gezocht > Verkoopmedewerker KiK! Zoek jij nog een leuke bijbaan voor in het weekend en in de vakanties? Woon je dan ook nog in (de buurt van) Spijkenisse?

Dan raden we je aan verder te lezen want we hebben een vacature voor Verkoopmedewerker!

Bekijk vacature

BIJBAAN

Winkel Medewerker

Schiedam
 KiK
Bijbaan
3,78 - 10,05 p/u

Iemand met een proactieve houding, een huis in (de buurt van) Schiedam, flexibel beschikbaar in de vakanties & weekenden en zin in een nieuwe job.

Nieuwsgierig naar de details? Die gaan we je nu vertellen!

Bekijk vacature

Retail Medewerker

Almelo
 KiK
Bijbaan
3,78 - 10,05

KiK Almelo zoekt een Retail Medewerker! Iemand die weet hoe je de klant kunt adviseren over kleding of non-food producten. Iemand die minimaal 10 uur per week beschikbaar is en zin heeft in een bijbaan in de retail branche!

Bekijk vacature

Winkelmedewerker KiK

Rotterdam
 KiK
Bijbaan
3,78 - 10,05

Rotterdam opgelet! We hebben een leuke vacature in de aanbieding voor minimaal 10 uur per week. Hou je van de retail branche? Dan zit je helemaal goed.

Wij zoeken een Winkelmedewerker voor KiK Rotterdam.

Bekijk vacature

BIJBAAN

Verkoopmedewerker Winkel

Delft
 KiK
Bijbaan
3,78 - 10,05

Voor een succesvolle retailer zoeken wij nog een Verkoopmedewerker Winkel. Het gaat om het mooie merk KiK en we hebben een open vacature voor ons filiaal in Delft. Lees snel verder of we een match hebben!

Bekijk vacature

Bijbaan in de Retail

Nieuwegein
 KiK
Bijbaan
3,78 a 10,05

Voor de KiK vestiging in Nieuwegein zijn wij naar een verkoopmedewerker. Ben jij op zoek naar een bijbaan in de Retail? Reageer dan meteen op deze vacature.

Bekijk vacature

Verkoopmedewerker Kledingwinkel

Oosterhout
 KiK
Bijbaan
3,78 a 10,05

Ben jij klantvriendelijk en proactief? Lijkt het je leuk om shoppers te helpen met hun aankoop? Dan hebben wij misschien wel een baan voor je!

Wij zoeken een Verkoopmedewerker kledingwinkel voor het KiK filiaal in Oosterhout.

Bekijk vacature

BIJBAAN

Medewerker Kledingwinkel

Veendam
 KiK
Bijbaan
3,78 a 10,05

Ben jij op zoek naar een bijbaan in een kledingwinkel in omgeving Veendam? Dat treft want die hebben wij voor je bij KiK!

Bekijk vacature

BIJBAAN

Bijbaan in kledingwinkel

Zevenaar
 KiK
Bijbaan
3,78 a 10,05

Heb jij nog tijd over in de week en wil jij werken bij een snelgroeiende retailer waarbij je voor een laag budget een complete outfit kunt kopen? Dan heb ik goed nieuws voor je, want het filiaal van KiK in Zevenaar zoekt nog een verkoopmedewerker!

Bekijk vacature

Medewerker Winkel

Rosmalen
 KiK
Bijbaan
3,78 a 10,05

Wil jij een leuk (zak-) centje bijverdienen en ben jij ook nog eens op koopavonden, in de weekenden/vakanties beschikbaar? Top! Want Kik te Rosmalen zoekt een medewerker voor 10 uur per week.

Lees snel verder of deze job bij jou past!

Bekijk vacature

verkoopmedewerker Retail

Eindhoven
 KiK
Bijbaan
3,78 a 10,05

Ben jij klantvriendelijk, proactief en enthousiast? Woon je in Eindhoven en zoek je nog een bijbaan voor 10 uur per week? Dan hebben we goed nieuws: die hebben we voor je. Nog beter nieuws: je gaat meer verdienen dan gemiddeld!

Bekijk vacature

BIJBAAN

Verkoopmedewerker KiK

Assen
 KiK
Bijbaan
3,78 a 10,05

Omgeving Assen opgelet! Zoek jij nog een leuke studentenbijbaan als Verkoopmedewerker voor 10 uur per week? Dat treft, die zoeken wij voor ons filiaal in Assen.

Lees snel verder of dit een match made in heaven is.

Bekijk vacature

BIJBAAN

Winkelmedewerker bij KiK

Amsterdam
 KiK
Bijbaan
3,78 a 10,05

Hoi student! Ben jij nog op zoek naar een bijbaan bij een mode merk in de weekenden en de vakanties? Wij zoeken een Winkelmedewerker voor 10 uur per week.

Lees snel verder of wij een match hebben!

Bekijk vacature

OVER KiK

KiK staat voor: Klant is Koning. KiK is van origine een Duits merk en biedt kwalitatief textiel tegen betaalbare prijzen. Inmiddels heeft het mode merk 3600 filialen in heel Europa. In 2013 opende de textieldiscounter haar eerste filiaal in Nederland en inmiddels zijn dat er 39.

Kik verkoopt kleding voor het hele gezin en heeft ook een breed assortiment grote maten kleding voor zowel dames als heren. Ook heeft het merk een breed scala aan non food producten (30 % van het totale assortiment). Niet alleen scoor je bij KiK je trendy outfit, ook ben je er aan het juiste adres voor huis, tuin en keuken.

Koning is de klant dus zondermeer bij KiK!

WERKEN BIJ KiK

KiK heeft de ambitie om verder door te groeien en nog meer vestigingen in Nederland te openen. Omdat het bedrijf constant in beweging is, is KiK regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers voor vestigingen in heel Nederland.

KiK biedt ook vacatures binnen de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL). In deze functie ben je in dienst van KiK en ga je één of twee dagen per week naar school.
Als je aan de slag gaat bij KiK word je opgenomen door een dynamisch team waarin iedereen elkaar motiveert!

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00