Werken bij Lindenhaeghe?

Highlights Lindenhaeghe

Compleet en divers opleidingsaanbod voor financieel professionals

Vakkundig en persoonlijk advies voor ontwikkelen van talenten

Veel ruimte voor persoonlijke groei werknemers

Prettige werksfeer waarin we elkaar motiveren

Over Lindenhaeghe

Lindenhaeghe is een opleidings-, trainings-, en exameninstituut voor financieel professionals. Met een divers aanbod aan opleidingen leggen onze klanten een sterke basis voor een financiële carrière. Niet alleen bieden we vakinhoudelijke trainingen aan, ook kijken we met de klant mee naar persoonlijke doelen en helpen we bij het bepalen van de juiste koers voor persoonlijke groei. Onze opleidingsadviseurs en trainers delen met veel enthousiasme en plezier hun kennis en hun jarenlange (praktijk) ervaring maakt deze kennis nog waardevoller. Lindenhaeghe brengt talenten naar de oppervlakte, legt competenties bloot en biedt alle handvatten om deze verder te ontwikkelen en verrijken.

Werken bij Lindenhaeghe

Lindenhaeghe is expert op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, ook voor onze werknemers. Het opleidingsaanbod is daarom groot en we bieden alle middelen om hierin elke kans te grijpen. Wij vinden dat werk altijd leuk moet zijn en dit uitgangspunt vind je overal terug. Van een jaarlijkse BBQ tot de vrijmibo’s in café Bijna Thuis en van sterke verhalen tijdens de lunch tot personeelsfeesten die altijd de boeken ingaan. Bij ons gaan werk en plezier hand in hand en doen we het veel liever samen dan alleen!

Vacatures van Lindenhaeghe

NIEUW

Commercieel Medewerker Binnendienst

Bilthoven
 Lindenhaeghe
Parttime, Fulltime
2.000 - 2.700

Opleidingsinstituut Lindenhaeghe zoekt per direct een Commercieel Medewerker Binnendienst! Heb jij ervaring in deze rol en ben je op zoek naar een interessante baan in de omgeving van Utrecht?

NIEUW

Klantenservice medewerker

Bilthoven
 Lindenhaeghe
Parttime, Fulltime
2.300,-

Word jij de nieuwe Klantenservice Medewerker van opleidingsinstituut Lindenhaeghe? Lees verder als jij een ondernemer pur sang bent, bij voorkeur ervaring hebt in klantcontact en op zoek bent naar een interessante baan in de omgeving van Utrecht!

TOP JOB

Accountmanager Binnendienst

Bilthoven
 Lindenhaeghe
Parttime, Fulltime
2.000 - 2.700

Voor Lindenhaeghe zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste Accountmanager Binnendienst. Zoek jij een nieuwe commerciële uitdaging in omgeving Utrecht? Lees dan snel verder voor de details!

TOP JOB

Medewerker Klantadviseur

Bilthoven
 Lindenhaeghe
Parttime, Fulltime
2.300,-

Ben jij ondernemend en heb je je communicatie skills paraat? Nu op zoek naar een job in regio Utrecht? Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste Medewerker Klantadviseur voor Lindenhaeghe in Bilthoven!

Salaris van € 2.300,- bruto per maand en een uitgebreid opleidingstraject zodat jij je in sneltreinvaart ontwikkelt.

Interessant? Lees snel verder!

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00