035 303 8230 info@workingrebelz.nl

Werken bij Stern

Highlights van Stern

Professioneel
Interne opleidingen & persoonlijke begeleiding
Fatsoenlijke arbeidsvoorwaarden
Opleidingstraject

Vacatures van Stern

Stern Customer Services

Klantenservice medewerker

Amsterdam Zuidoost
 Stern Customer Services
Parttime
2.080

Het nieuwe Costumer Service Center in Amsterdam is geopend! Daarom wil Stern graag een nieuwe Klantenservice Medewerker welkom heten. Ben jij proactief en weet je precies hoe jij de klant op de beste manier van dienst kunt zijn? Dan is Stern opzoek naar jou. Lees snel verder!

Bekijk vacature

Medewerker Customer Service Centrale werkplaats

Amsterdam Zuidoost
 Stern Customer Services
Fulltime
2.080

Dealergroep Stern is opzoek naar een Medewerker Customer Service Center voor de Centrale werkplaats. Heb jij affiniteit met auto’s en een neus voor techniek? Als je dan ook nog talent hebt voor het inplannen van afspraken, dan kunnen we jou bij Dealergroep Stern goed gebruiken! Lees snel verder voor de details.

Bekijk vacature

Medewerker Customer Service Center

Amsterdam
 Stern Customer Services
Parttime
2.080

Medewerker Customer Service  gezocht! Stern Groep gaat een compleet nieuwe Customer Service Center opzetten in onze hoofdstad Amsterdam. Ligt jouw interesse bij auto’s? Geeft het je een goed gevoel als je iemand verder helpt? Ben je communicatief vaardig én proactief? Dan is deze bijbaan jou op het lijf geschreven! Lees verder!

Bekijk vacature

Bijbaan Medewerker Customer Service

Amsterdam
 Stern Customer Services
Parttime
12 per uur

Stern Groep gaat een compleet nieuwe Customer Service Center opzetten in onze hoofdstad Amsterdam. Ligt jouw interesse bij auto’s? Geeft het je een goed gevoel als je iemand verder helpt? 

Bekijk vacature


Stern Auto

Junior Online Marketeer

Nieuwegein
 Stern Auto
Vast
2.500 a 3.500

Weet jij spectaculaire teksten te schrijven? Indrukwekkende social media berichten te plaatsen? En hiermee de online zichtbaarheid te sturen naar een hoger niveau?

Bekijk vacature

Senior Online Marketeer

Nieuwegein
 Stern Auto
Parttime
3.000 a 4.000

Ben jij dé richtingaanwijzer en weet je de doelgroep hiermee te bereiken?  Stern Auto is opzoek naar een online marketeer.

Bekijk vacature

Stern Groep, ook wel afgekort tot Stern, is één van de grootste autobedrijven in Nederland. De officiële Mercedes Benz dealer is beursgenoteerd, financieel sterk en realiseert met ruim 2.200 medewerkers een omzet van meer dan € 1.000 miljoen op jaarbasis. Stern vertegenwoordigt 21 toonaangevende automerken, zoals Audi, Mercedes-Benz, Alfa Romeo, Fiat en Volvo.

Werken bij de marktleider in de automotive?

Stern Groep bestaat uit 3 disciplines en biedt daarmee vele banenkansen:

  • Stern Auto (de dealers met ca. 85 vestigingen)
  • Stern Mobility Solutions (o.a. lease mogelijkheden)
  • Stern Car Services (schade – en onderhoudservices)
  • Stern Auto is de officiële Mercedes-Benz en Smart dealer van Nederland.

Visie en missie

Stern gelooft dat mensen een voorkeur hebben voor individuele mobiliteit. Zelf kunnen beslissen over de plaats en tijd van vertrek en zelf je eigen route rijden, geeft immers een gevoel van vrijheid. Dat gevoel gunt Stern iedereen. Daarom biedt het een groot aantal automerken en aanvullende mobiliteitsdiensten aan, want smaken verschillen. Zelfs voor mensen die liever een ander vervoermiddel dan de auto prefereren, biedt Stern tegenwoordig ook elektrische oplossingen voor vervoer tot 45 kilometer per uur.

Ambitie

Stern stelt zich ten doel de meest gewaardeerde en aanbevolen mobiliteitspartner van Nederland te worden.