Werken bij TSC Crowd Management?

Highlights van TSC

Grootste evenementenbeveiliger van Europa
Ontvangt jaarlijks 6 miljoen bezoekers namens haar opdrachtgevers
Als marktleider toonaangevend voor de kwaliteit van crowd management
Creëert sprankelende ervaring voor bezoeker en handelt altijd vanuit veiligheid

Vacatures van TSC

Geen vacatures gevonden

OVER TSC

TSC is de grootste en meest ervaren evenementenbeveiliger van Europa. Wij bieden verschillende diensten aan die allemaal één doel hebben: het veilig maken van grote publieksevenementen.

TSC werkt voor evenementen als KingsLand, Lowlands Festival, North Sea Jazz Festival, Pinkpop en optredens van artiesten als Madonna en U2. TSC is altijd op zoek naar nieuwe (verbeterde) systemen en methodes om de beveiliging van evenementen naar een hoger niveau te tillen en is als marktleider toonaangevend in deze innovaties.

De medewerkers van TSC worden intern opgeleid als beveiliger en doen direct praktijkervaring op tijdens hun opleiding. Onze medewerkers kenmerken zich als teamplayers, vriendelijk en klantgericht.

WERKEN BIJ TSC

Ben je op zoek naar een flexibele baan in de evenementenbeveiliging? Bij TSC kun je aan de slag als Parttime Evenementenbeveiliger in heel Nederland. Hiervoor is het belangrijk dat je ouder bent dan 18 jaar, dienstverlenend bent en geen strafblad hebt.

Ook biedt TSC (kosteloos) een opleidingstraject aan waarin je direct ervaring opdoet in de praktijk. Met certificaat ESO (Evenementen Security Officer) op zak kun jij aan de slag op de grootste evementen. Eerst op flexibele basis met zicht op vaste uren als wij blij worden van elkaar.

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00