Werken bij TSC Crowd Management?

Highlights TSC

Grootste evenementenbeveiliger van Europa
Ontvangt jaarlijks 6 miljoen bezoekers namens haar opdrachtgevers
Als marktleider toonaangevend voor de kwaliteit van crowd management
Creëert sprankelende ervaring voor bezoeker en handelt altijd vanuit veiligheid

Over TSC

TSC is de grootste en meest ervaren evenementenbeveiliger van Europa. Wij bieden verschillende diensten aan die allemaal één doel hebben: het veilig maken van grote publieksevenementen.

TSC werkt voor evenementen als KingsLand, Lowlands Festival, North Sea Jazz Festival, Pinkpop en optredens van artiesten als Madonna en U2. TSC is altijd op zoek naar nieuwe (verbeterde) systemen en methodes om de beveiliging van evenementen naar een hoger niveau te tillen en is als marktleider toonaangevend in deze innovaties.

De medewerkers van TSC worden intern opgeleid als beveiliger en doen direct praktijkervaring op tijdens hun opleiding. Onze medewerkers kenmerken zich als teamplayers, vriendelijk en klantgericht.

Werken bij TSC

Ben je op zoek naar een flexibele baan in de evenementenbeveiliging? Bij TSC kun je aan de slag als Parttime Evenementenbeveiliger in heel Nederland. Hiervoor is het belangrijk dat je ouder bent dan 18 jaar, dienstverlenend bent en geen strafblad hebt.

Ook biedt TSC (kosteloos) een opleidingstraject aan waarin je direct ervaring opdoet in de praktijk. Met certificaat ESO (Evenementen Security Officer) op zak kun jij aan de slag op de grootste evementen. Eerst op flexibele basis met zicht op vaste uren als wij blij worden van elkaar.

Vacatures van TSC

Evenementen Beveiliger

Arnhem
 TSC Crowd Management
Parttime
11,58 tot 14,- per uur

Ben jij evenwichtig en communicatief sterk?  Dan is deze baan als Evenementen Beveiliger misschien wel wat voor jou.

Beveiliger op Festivals

Breda
 TSC Crowd Management
Bijbaan
8,50-9,00

Lijkt het jou wel wat om beveiliger te zijn op toffe festivals? 

Dan is deze baan wellicht iets voor jou! Tijdens je werk ben jij ook nog bezig met het behalen van een diploma. Twee vliegen in een klap dus!

NIEUW

Objectbeveiliger in de Media

Hilversum
 TSC Crowd Management
Parttime, Fulltime
Vanaf 12,82 per uur

Wij zoeken een beveiliger voor een groot mediabedrijf. Flexibel, representatief, dienstverlenend en op zak een diploma Beveiliger 2/ABM.

Zoek jij nog werk in de beveiliging? Lees dan snel verder en reageer meteen!

NIEUW

Parttime Evenementenbeveiliger

Amersfoort
 TSC Crowd Management
Parttime, Bijbaan
11,58 - 14,- per uur

Lijkt het jou te gek om als Evenementenbeveiliger te werken op feesten als Pinkpop, Lowlands, Dominator en Vrienden van Amstel Live? TSC Crowd Management is toevallig het grootste evenementenbeveiligingsbedrijf van Europa dus je hebt de juiste vacature te pakken! 

Diploma op zak? Top! Diploma nog niet op zak? Geen punt!

Medewerker Evenementen

Amsterdam
 TSC Crowd Management
Bijbaan
8 - 9

Ben jij doortastend en 18 jaar of ouder? Lijkt het je leuk om te werken op de vetste evenementen in de regio Amsterdam? Dan raden we je aan verder te lezen want wij zijn NU op zoek naar een Medewerker Evenementen.

NIEUW

Objectbeveiliger Mediabedrijf

Hilversum
 TSC Crowd Management
Parttime, Fulltime
Vanaf 12,82 per uur

Wij zijn op zoek naar objectbeveiligers voor een groot mediabedrijf in Hilversum. Daarvoor moet je enthousiast, vriendelijk en klantgericht zijn. 

Woon jij in de omgeving van Amsterdam/Utrecht en heb jij een diploma voor beveiliger 2 of ABM, dan zijn wij op zoek naar jou!

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00