Werken bij TSC Crowd Management?

Highlights TSC

Grootste evenementenbeveiliger van Europa
Ontvangt jaarlijks 6 miljoen bezoekers namens haar opdrachtgevers
Als marktleider toonaangevend voor de kwaliteit van crowd management
Creëert sprankelende ervaring voor bezoeker en handelt altijd vanuit veiligheid

Over TSC

TSC is de grootste en meest ervaren evenementenbeveiliger van Europa. Wij bieden verschillende diensten aan die allemaal één doel hebben: het veilig maken van grote publieksevenementen.

TSC werkt voor evenementen als KingsLand, Lowlands Festival, North Sea Jazz Festival, Pinkpop en optredens van artiesten als Madonna en U2. TSC is altijd op zoek naar nieuwe (verbeterde) systemen en methodes om de beveiliging van evenementen naar een hoger niveau te tillen en is als marktleider toonaangevend in deze innovaties.

De medewerkers van TSC worden intern opgeleid als beveiliger en doen direct praktijkervaring op tijdens hun opleiding. Onze medewerkers kenmerken zich als teamplayers, vriendelijk en klantgericht.

Werken bij TSC

Ben je op zoek naar een flexibele baan in de evenementenbeveiliging? Bij TSC kun je aan de slag als Parttime Evenementenbeveiliger in heel Nederland. Hiervoor is het belangrijk dat je ouder bent dan 18 jaar, dienstverlenend bent en geen strafblad hebt.

Ook biedt TSC (kosteloos) een opleidingstraject aan waarin je direct ervaring opdoet in de praktijk. Met certificaat ESO (Evenementen Security Officer) op zak kun jij aan de slag op de grootste evementen. Eerst op flexibele basis met zicht op vaste uren als wij blij worden van elkaar.

Vacatures van TSC

Corporate Recruiter

Utrecht
 TSC Crowd Management
Fulltime
2.500,- tot 3.450,- per maand

Veiligheid en gastvrijheid staat bij TSC Crowd Management centraal en dit kan je enkel bereiken met een volwaardig en sterk team. Als Corporate Recruiter ben jij verantwoordelijk voor de werving van nieuwe medewerkers, voer je dagelijks sollicitatiegesprekken en optimaliseer je de processen waar nodig. 

Een uitdagende, dynamische en soms hectische functie waar veel ruimte is voor groei en eigen inbreng. Kan jij niet wachten om voor de marktleider op het gebiedt van Crowd management en service de werving en selectie op te pakken? Lees snel verder wat de functie jou te bieden heeft.

NIEUW

Recruiter

Utrecht
 TSC Crowd Management
Fulltime
2.200,- tot 3.450,-

Kun jij snel schakelen en ben jij goed in plannen? Dan hebben wij een leuke baan voor jou als Recruiter bij TSC Crowd Mangement.

Administratief Medewerker

Utrecht
 TSC Crowd Management
Parttime, Fulltime
2.050,- 3.300,-

TSC Crowd Management is de grootste en meest ervaren aanbieder van evenementenbeveiliging en evenementenservices, met een breed scala aan diensten en opdrachten door heel Nederland. Bij ons kun je een muzikale en dynamische werkomgeving verwachten, waar geen één dag hetzelfde is. Kom ons Finance team versterken?

Planner

Utrecht
 TSC Crowd Management
Fulltime
2.000,- tot 2.700,-

Jaarlijks ontvangt het team van TSC Crowd Management meer dan 6 miljoen bezoekers op de tofste popfestivals, Tv-opnames en nog vele andere mooie evenementen.

We kunnen je verklappen, dit is voor o.a. Pinkpop, Lowlands, Ziggo Dome, Ahho en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Voor deze evenementen is natuurlijk een ijzersterke personeelsplanning nodig en dit is voor jou als planner slechts een leuke uitdaging. Lees snel verder wat er naast een lekker salaris tussen de €2.000,- tot €2.750,- TSC jou nog meer te bieden heeft.

Festival Medewerker

Amersfoort
 TSC Crowd Management
Parttime
10,34 tot 12,50 p/u

Ben jij een harde werker, sociaal en wil jij werken op de tofste festivals? Dan hebben wij een leuke baan voor jou als Festival Medewerker! Ben je nieuwegierig naar deze job lees dan verder.

NIEUW

Parttime Evenementenbeveiliger

Amersfoort
 TSC Crowd Management
Parttime, Bijbaan
11,58 - 14,- per uur

Lijkt het jou te gek om als Evenementenbeveiliger te werken op feesten als Pinkpop, Lowlands, Dominator en Vrienden van Amstel Live? TSC Crowd Management is toevallig het grootste evenementenbeveiligingsbedrijf van Europa dus je hebt de juiste vacature te pakken! 

Diploma op zak? Top! Diploma nog niet op zak? Geen punt!

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00