Werken bij TSC Crowd Management?

Highlights TSC

Grootste evenementenbeveiliger van Europa
Ontvangt jaarlijks 6 miljoen bezoekers namens haar opdrachtgevers
Als marktleider toonaangevend voor de kwaliteit van crowd management
Creëert sprankelende ervaring voor bezoeker en handelt altijd vanuit veiligheid

Over TSC

TSC is de grootste en meest ervaren evenementenbeveiliger van Europa. Wij bieden verschillende diensten aan die allemaal één doel hebben: het veilig maken van grote publieksevenementen.

TSC werkt voor evenementen als KingsLand, Lowlands Festival, North Sea Jazz Festival, Pinkpop en optredens van artiesten als Madonna en U2. TSC is altijd op zoek naar nieuwe (verbeterde) systemen en methodes om de beveiliging van evenementen naar een hoger niveau te tillen en is als marktleider toonaangevend in deze innovaties.

De medewerkers van TSC worden intern opgeleid als beveiliger en doen direct praktijkervaring op tijdens hun opleiding. Onze medewerkers kenmerken zich als teamplayers, vriendelijk en klantgericht.

Werken bij TSC

Ben je op zoek naar een flexibele baan in de evenementenbeveiliging? Bij TSC kun je aan de slag als Parttime Evenementenbeveiliger in heel Nederland. Hiervoor is het belangrijk dat je ouder bent dan 18 jaar, dienstverlenend bent en geen strafblad hebt.

Ook biedt TSC (kosteloos) een opleidingstraject aan waarin je direct ervaring opdoet in de praktijk. Met certificaat ESO (Evenementen Security Officer) op zak kun jij aan de slag op de grootste evementen. Eerst op flexibele basis met zicht op vaste uren als wij blij worden van elkaar.

Vacatures van TSC

NIEUW

Brandwacht op Events

Utrecht
 TSC Crowd Management
Parttime, Bijbaan
14,- per uur

Ben jij dienstverlenend en proactief? Heb jij een diploma eerste klas of hoofdbrandwacht? Lees dan snel verder want wij zoeken een Brandwacht op Events voor de grootste evenementenbeveiliger van Europa!

NIEUW

Beveiliger op Evenementen

Rotterdam
 TSC Crowd Management
Parttime
11,58 tot 14,- per uur

Ben jij sociaal, georganiseerd en weet jij hoe je orde moet houden? Dan hebben wij een leuke baan voor jou als Beveiliger op Evenementen! Ben je nieuwegierig naar deze job lees dan verder.

Brandwacht op Evenementen

Utrecht
 TSC Crowd Management
Parttime, Bijbaan
14,- per uur

Werken als Brandwacht op Evenementen op Werklocaties als Pinkpop, Lowlands Festival, Amsterdam Dance Event en het ABN World Tennis Tournament? 

Klinkt goed? Lees dan snel verder want wij zoeken een Brandwacht op Evenementen!

Recruiter

Utrecht
 TSC Crowd Management
Fulltime
2.500,- tot 2.800,-

Kun jij snel schakelen en ben jij goed in plannen? Dan hebben wij een leuke baan voor jou als Recruiter bij TSC Crowd Mangement.

NIEUW

Groepsleider Security Zakelijke Markt

Amsterdam
 TSC Crowd Management
Parttime
14,- 15,-

Voel jij je thuis in een leidinggevende functie? Ben jij een teamplayer, sociaal en ook stressbestendig? Dan heeft TSC een vacature die bij jou past! Jij kunt aan de slag als Groepsleider Security Zakelijke Markt. Benieuwd naar wat deze functie inhoudt? Lees dan verder!

NIEUW

Medewerker Evenementen

Amsterdam
 TSC Crowd Management
Parttime, Bijbaan
10,34 tot 12,50 p/u

Heb jij wel oren naar een goed salaris, doorgroeimogelijkheden en een verantwoordelijke flexibele baan op de grootste evenementen van Nederland? Dan raden we je aan even verder te lezen! We hebben namelijk een toffe vacature in de aanbieding: Medewerker Evenementen voor TSC!

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00