Sales vacatures in Hengelo

Op zoek naar een sales vacature in Hengelo? Dat treft want die hebben we. Aan de slag als Sales Adviseur Telecom waarin jij de consument enthousiasmeert voor een nieuw product? Lekker op pad in de buitenlucht! Of zie jij jezelf liever als Commercieel Medewerker Binnendienst? Aan jou de taak om potentiële klanten te activeren voor het merk waarvoor je werkt.

Of jij nou een verkoopgesprek voert van deur tot deur als Sales Agent voor een grote telecomaanbieder of dat we jou als Sales Promotor in een winkel zetten met een product, jij zorgt voor de spotlights. Jij bent namelijk een sales topper pur sang.

Liever aan de telefoon als Commercieel Medewerker? Afspraken inplannen voor de buitendienst terwijl jij lekker kan blijven zitten, heeft ook zo zijn voordelen.

Voor onze sales vacatures in Hengelo zijn wij op zoek naar sollicitanten zoals jij. Overtuigend, verantwoordelijk en ambitieus.

Boter bij de vis? Check hier welke sales vacatures wij in Hengelo hebben op dit moment en reageer meteen!

FiltersVerkoopmedewerker Buitendienst

Hengelo
 Working RebelZ
Parttime, Bijbaan
€ 11,- tot € 15,- p/u

Wij zijn op zoek naar een nieuwe Verkoopmedewerker in de buitendienst. Ben jij enthousiast, gedreven en een ster in sales? Dan zoeken wij jou!
Wij gaan je alles vertellen over deze toffe job!

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00