Werken in de beveiliging

Wil je werken in de evenementenbeveiliging? We hebben verschillende beveiliging vacatures in de aanbieding. Als je werkt in de beveiliging word je op flexibele basis ingezet op grote evenementen in Nederland. Lowlands, Pinkpop, The Flying Dutch, televisie opnames of optredens van artiesten als U2 of the Rolling Stones.

Recente beveiliging vacatures

Corporate Recruiter

Utrecht
 TSC Crowd Management
Fulltime
2.500,- tot 3.450,- per maand

Veiligheid en gastvrijheid staat bij TSC Crowd Management centraal en dit kan je enkel bereiken met een volwaardig en sterk team. Als Corporate Recruiter ben jij verantwoordelijk voor de werving van nieuwe medewerkers, voer je dagelijks sollicitatiegesprekken en optimaliseer je de processen waar nodig. 

Een uitdagende, dynamische en soms hectische functie waar veel ruimte is voor groei en eigen inbreng. Kan jij niet wachten om voor de marktleider op het gebiedt van Crowd management en service de werving en selectie op te pakken? Lees snel verder wat de functie jou te bieden heeft.

NIEUW

Recruiter

Utrecht
 TSC Crowd Management
Fulltime
2.200,- tot 3.450,-

Kun jij snel schakelen en ben jij goed in plannen? Dan hebben wij een leuke baan voor jou als Recruiter bij TSC Crowd Mangement.

Administratief Medewerker

Utrecht
 TSC Crowd Management
Parttime, Fulltime
2.050,- 3.300,-

TSC Crowd Management is de grootste en meest ervaren aanbieder van evenementenbeveiliging en evenementenservices, met een breed scala aan diensten en opdrachten door heel Nederland. Bij ons kun je een muzikale en dynamische werkomgeving verwachten, waar geen één dag hetzelfde is. Kom ons Finance team versterken?

STARTER?

Personeelsplanner

Utrecht
 TSC Crowd Management
Fulltime
2.000,- tot 2.700,-

Jaarlijks ontvangt het team van TSC Crowd Management meer dan 6 miljoen bezoekers op de tofste popfestivals, Tv-opnames en nog vele andere mooie evenementen.

We kunnen je verklappen, dit is voor o.a. Pinkpop, Lowlands, Ziggo Dome, Ahho en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Voor deze evenementen is natuurlijk een ijzersterke personeelsplanning nodig en dit is voor jou als planner slechts een leuke uitdaging. Lees snel verder wat er naast een lekker salaris tussen de €2.000,- tot €2.750,- TSC jou nog meer te bieden heeft.

Beveiliger op Festivals

Breda
 TSC Crowd Management
Bijbaan
8,50-9,00

Lijkt het jou wel wat om beveiliger te zijn op toffe festivals? 

Dan is deze baan wellicht iets voor jou! Tijdens je werk ben jij ook nog bezig met het behalen van een diploma. Twee vliegen in een klap dus!

Festival Medewerker

Amersfoort
 TSC Crowd Management
Parttime
10,34 tot 12,50 p/u

Ben jij een harde werker, sociaal en wil jij werken op de tofste festivals? Dan hebben wij een leuke baan voor jou als Festival Medewerker! Ben je nieuwegierig naar deze job lees dan verder.

NIEUW

Medewerker Events

Leiden
 TSC Crowd Management
Parttime, Bijbaan
8 - 9

Jij daar! Ben je 18 jaar of ouder en toe aan een nieuwe uitdaging? TSC zoekt NU een Medewerker Events voor regio Leiden. Aan de slag op de leukste events in de regio. Klinkt goed?

Lees snel verder!

NIEUW

Event Beveiliger (betaalde opleiding)

Utrecht
 TSC Crowd Management
Stage / Afstuderen, Fulltime
8,50 - 9,- per uur

Lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan als Event Beveiliger? Werken op de grootste feesten met de tijd aan je zij, want flexibele werktijden? Check hieronder wie wij zoeken en wat je ervoor terugkrijgt. 

Misschien start hier wel jouw nieuwe carrière als Event Beveiliger!

Vacatures beveiliging

Er zijn verschillende functies binnen de crowd management. Voor alle functies is het belangrijk dat je dienstverlenend, proactief en professioneel bent. Als evenementenbeveiliger, ben je er om de rust en orde te bewaren. Het is heel belangrijk dat je dit ook uitstraalt.

Vacature brandwacht

Als brandwacht maak je onderdeel uit van de evenementenbeveiliging en richt je je specifiek op de brandveiligheid. Je adviseert de organisatie van een groot evenement waarbij je kijkt naar het soort evenement, de ruimte en indeling en vluchtroutes. Je doet controles op evenementenlocaties en denkt voortdurend vanuit de veiligheid van de bezoeker.

Vacature Evenementenbeveiliger

Als evenementenbeveiliger ben je het eerste aanspreekpunt voor de bezoeker. Je loopt rond in jouw werkgebied en leidt het evenement in goede banen, gelet op veiligheid. Je grijpt in bij kleine ongeregeldheden en probeert gevaarlijke situaties in de kiem te smoren.

Vacature Event security officer

Als Event security officer werk je op grote evenementen. Jij bent er om het evenement in goede en veilige banen te leiden. Je maakt als Event security officer deel uit van de crowd management. Om Event security officer te worden kun je de opleiding ESO volgen.

Opleiding ESO

Wil jij een baan in de evenementenbeveiliging? Dan kun je de opleiding ESO volgen. Tijdens deze opleiding doe je al praktijk ervaring op zodat je leert en werkt tegelijk. Als je je ESO certificaat haalt, kun je in heel Nederland werken in de beveiliging op grote evenementen.

Wil je meer weten?

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00