Werken in Nijmegen

De stad Nijmegen bevindt zich vlak bij de grens van Duitsland. De gemeente telt 177.321 inwoners en is daarom de grootste stad van Gelderland.

De geschiedenis van Nijmegen gaat meer dan 2000 jaar terug. Zo werd Nijmegen in 1402 de Hanzestad en sinds 1923 een universiteitsstad. Hou je van cultuur, dan kun jij je geluk niet op, want voor alle cultuursnuivers, is Nijmegen the place to be!

Home > Werken in > Nijmegen

Vacatures in Nijmegen

Zoals we hierboven al vertelden, is Nijmegen een echte universiteitsstad. Dat betekent: veel studenten en dus ook veel bedrijvigheid. Dus ben jij op zoek naar een bijbaan naast je studie, dan hebben we die vast voor jou als winkelbediende, of als promotor. Of heb je meer tijd over en zoek je meer uitdaging in een salesfunctie? Wellicht is de functie van merchandiser of sale agent beter passend. Heb je een hele goede telefoonstem en vind je klantcontact erg leuk, dan kun je gaan voor een klantenservice medewerker functie. Met alle wensen en functies weet Working RebelZ wel raad. Check hier welke vacatures wij voor jou beschikbaar hebben in Nijmegen.

Solliciteren in Nijmegen

Wellicht woon je niet in Nijmegen, maar in de regio. Dat is natuurlijk geen probleem want Nijmegen is uitstekend bereikbaar met het OV. Heb je een toffe baan gevonden, klik dan op die solliciteer button. Vertel ons wie je bent en op welke job je aast, dan nemen we snel contact met je op.

We horen van je!

Winkelmedewerker KiK

Nijmegen
 KiK
Parttime
9,40 tot 11,75 per uur

Voor het filiaal van KiK in Nijmegen zijn wij op zoek naar een winkelmedewerker voor 16 tot 24 uur in de week. Lees dan snel verder of deze functie iets voor jou is.

Bijbaan

Nijmegen
 KiK
Bijbaan
3,53 tot 11,75

Hé jij! Zoek jij een toffe bijbaan, kom je uit de buurt van Nijmegen en wil je lekker bij verdienen? Lees dan snel verder!

Winkelmanager

Nijmegen
 KiK
Fulltime
2.150,- tot 2.600,- p/m

Heb jij ervaring in de retail branche en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! KiK is namelijk op zoek naar een Winkelmanager! Heb jij de juiste hoeveelheid communicatieve vaardigheden in de pocket en woon je in de omgeving van Nijmegen? Lees dan snel verder!

NIEUW

Winkel Manager

Nijmegen
 KiK
Fulltime
2.250,- tot 2.500,- p/m

Toe aan een nieuwe uitdaging? Heb jij altijd al leiding willen geven in een winkel? Goed nieuws! KiK heeft de perfecte baan voor jou als Winkel Manager in Nijmegen.

NIEUW

Regiomanager Zuid/Oost Nederland

Nijmegen
 KiK
Fulltime
2.950,- tot 3.150,-

Heb jij leidinggevende skills, ervaring in de Retail en ben je nog nooit een beer op de weg tegengekomen? Toe aan een nieuwe uitdaging in omgeving Nijmegen? 

Lees dan verder want wij zoeken een Regiomanager Zuid/Oost Nederland voor KiK!

× Chatten? Available from 08:00 to 18:00